Hvordan oppdage lyd overvåking

 Dersom du er offer for en dårlig rettssak, industrispionasje, påtrengende eller tidligere ektefelle, være på vakt mot audio overvåking. Audio bugs, lovlige og ulovlige, har blitt mindre, billigere og enklere å plante. Imidlertid kan den teknologi cons-overvåking oppdage selv den minste feil. Med riktig utstyr og årvåkenhet av bruk på regelmessig basis, kan du redusere risikoen for elektronisk avlytting.

 Ting du trenger

 RF bug detektor

 Profesjonell bug deteksjon kit

 Hjem og kontor sikkerhetssystem

 Instruksjoner

 Kjøp en bug detektor standard RF. Selv om denne enheten vil finne overvåking enheter som avgir radiobølger, kan det ikke oppdage de mer sofistikerte bugs. For eksempel vil noen bugs endre frekvenser eller slå av og på for å unngå standard bug detektor. En RF detektor kan ikke finne en enhet med et dødt batteri. Hvis du har råd til det, kjøpe en profesjonell bug deteksjon pakken. Høy mot overvåkingsutstyr range kan oppdage magnetiske felt og elektrisk støy produsert av datasystemet innen audio overvåking enheter.

 Utføre en skanning av ditt hjem, kontor og bil med bug deteksjonsutstyr. Vær spesielt oppmerksom på alle stedene i vegger eller tak som synes spackled eller nymalt. Overvåking utstyr kan også installeres i slike vanlige husholdningsartikler som penner, lamper og klokkeradio. Uterom av vinduene er steder spesielt vanlig audio overvåking enheter fordi de ikke krever noen innbrudd i å installere. Datamaskiner og andre "smarte" enheter kan føre til at bug detektor for å produsere "falske positive" fordi deres system oppfører seg på en måte som ligner på lyd overvåking enheter.

 Sikre omkretsen av ditt hjem, kontor og bil med et sikkerhetssystem. Dette vil sikre at ingen kan komme på eller i nærheten av din eiendom uten gjenkjenning. Den beste måten å stoppe lyd tilsynet er å hindre at det skjer.

 Gjennomføre "feier" av ditt hjem, kontor, og bilen med jevne mellomrom, spesielt hvis du merker tegn til innbrudd. Hold øye med utlendinger som kommer innenfor eller i nærheten av din eiendom. Hvis du trenger å diskutere sensitiv informasjon til en plassering utenfor bo- og arbeidsforhold kvartalene, skanne området med en bug detektor før diskutere informasjon.

 Hint

 Aldri en følsom telefonsamtale på en mobiltelefon. Det er ingen måte å beskytte mobile enheter fra audio overvåking.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha