Hvordan oppdatere en DVR DTVPal

 Den DTVPal DVR er en DVR boks og dobbel digital-til-analog tuner. Mens DTVPal DVR er laget av Dish Network, forbrukerne er i stand til å kjøpe en DTVPal DVR uten ekstra kostnad på månedlige avgifter eller aktivering avgifter. Det er ingen kontrakt involvert. Dish Network tilbyr støtte for dette produktet, inkludert sporadiske oppdateringer firmware. "Firmware" er en form for programvare, men i stedet for å bli lagret på en datamaskin operativsystem, er firmware lagret i ROM chip av et elektrisk apparat. Det er programvaren som brukes til å bruke utstyret. Oppdatering av firmware på en DTVPal DVR innebærer en enkel filoverføring.

 Ting du trenger

 USB-pinne

 Instruksjoner

  •  1

 Koble USB-minnepinnen inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

 2

 Åpne "Min datamaskin". Dobbeltklikk på USB-stasjonen. Gå til "Fil" -menyen, velg "New" og velg "Folder." Navn "Update" -mappen.

 3

 Start datamaskinens nettleser. Gå til Network DTVPal DVR Dish Oppdateringer websiden programvare. Klikk på "Software Update tilgjengelig" som viser den nyeste firmware tilgjengelig for DTVPal DVR. Lagre firmware-filen i mappen "Update" på USB-minnepinne.

 4

 Fjern USB-minnepinnen fra USB-porten på datamaskinen.

 5

 Slå på DTVPal DVR og TV.

 6

 Koble USB-minnepinne som du nettopp lagret den nye firmwaren inn i USB-porten på baksiden av DTVPal DVR. En pop-up vises som sier "En enhet ble koblet til USB-porten. Flyttbare medieenheten oppdaget ... En USB programvareoppdatering er tilgjengelig."

 7

 Velg "OK" for å fortsette. En annen pop-up vindu vises som sier "USB nedlasting tilgjengelig", og en liste over de som er installert firmware-versjon, og den nye versjonen er nå tilgjengelig.

 8

 Velg "Last ned" for å laste ned ny firmware på DTVPal DVR. Hvis nedlastingen er vellykket, vil en pop-up boks med melding om "USB nedlastingen er fullført." Ikke trykk "OK" på fjernkontrollen eller avbestille du oppdaterer firmware.

 9

 Fjern USB-minnepinnen fra USB-porten på DTVPal DVR.

 10

 La kraften DTVPal DVR-boksen. Den DTVPal DVR vil automatisk oppdatere firmware og gjenstarte seg selv. Du bør se en visning på skjermen som sier "Vennligst vent mens din DTVPal DVR er oppdatert."

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha