Hvordan oppdatere min firmware LG TV?

 LG oppdatere TV-programvaren kan legge til funksjoner og forbedre ytelsen til enheten. For eksempel kan programvareoppdateringer løse problemer med TV LG oppdaget etter noen TV-modeller er solgt. I tillegg LG programvareoppdateringer er hvordan LG legger til nye programmer til sin Smart TV for tilgangs klienter. Ifølge LG skal firmware oppdatering ta mindre enn åtte minutter og kan initieres gjennom menyen på din LG TV med fjernkontrollen.

 Instruksjoner

  •  1

 Plugg den ene enden av en Ethernet-kabel til LAN-porten på baksiden av din LG TV.

 2

 Koble den andre enden av Ethernet-kabelen direkte inn i en ledig Ethernet-port på baksiden av bredbåndsmodemet, hvis du ikke bruker en kablet eller trådløs router. Alternativt, hvis du bruker en kablet eller trådløs ruter, kobler du den andre enden av Ethernet-kabelen du koblet til LG TV i et Ethernet-utgang på kablet eller trådløs ruter som er koblet til bredbåndsmodemet.

 3

 Slå på TV LG og klikk "Menu" på fjernkontrollen til TVen.

 4

 Velg "Network" og velg "Programvareoppdateringer." Det vises en dialogboks som forteller deg om programvareoppdateringer er tilgjengelige.

 5

 Velg "Update" hvis man blir oppdaget for å utføre oppdateringen. Firmware vil laste ned og installere. På slutten av oppdateringen, vil din LG TV starter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha