Hvordan overføre en film fra min datamaskin til min iPhone

 Du kan bruke din iPhone til å kjøpe eller leie og laste ned filmer fra iTunes Store direkte på telefonen. Du kan også overføre eksisterende bibliotek av filmer til iPhone ved hjelp av iTunes media management software. Filmene må være i MP4-format kompatibilitet for iPhone. Dette vil tillate deg å se filmer ved hjelp av app lydspiller og integrert video iPod til iPhone.

 Ting du trenger

 iPhone USB-kabel

 iTunes

 Instruksjoner

 Bla gjennom iTunes hjemmeside og laste ned den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen. Følg installasjonsinstruksjonene på iTunes nedlastingsside for å installere programvaren på datamaskinen.

 Lansere iTunes når programmet er installert.

 Dra og slipp en videofil i "Library" i øvre venstre hjørne av iTunes-vinduet.

 Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabelen som følger med enheten. ITunes registrerer automatisk iPhone og legge den til "Enheter" på venstre side av programvinduet.

 Velg din iPhone fra listen "Device" i iTunes, og klikk på "Movies" -kategorien. En liste over alle filmer filer falt i iTunes-biblioteket vises i filmer boksen.

 Sjekk «Synkroniser Movies" øverst i iTunes-vinduet. Klikk deretter på "Sync" -knappen i nedre høyre hjørne. Alle filmene er oppført under "Film" området vil bli overført til din iPhone og kan nås ved hjelp av iPod-programmet.

 Hint

 Musikk kan overføres til iPhone ved å gå til "Music" -fanen og bruker samme grunnleggende prosedyren.

 Hvis en videofil er ikke kompatibel med iPhone, vil iTunes ikke tillate deg å plassere filen i biblioteket.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha