Hvordan overføre musikk til telefonen via en USB-kabel

 Overføre musikk fra datamaskinen til en mobiltelefon ved hjelp av en USB-kabel. PC ofte behandler mobiltelefoner som en ekstern harddisk og tillate brukere å legge til musikkfiler kompatible undermapper på telefonen. Tilsett typer kompatible musikkfiler med telefonen. De fleste telefoner støtter MP3-filer, mens andre også vert WAV, WMA, OGG og FLAC. MP3-filer er blant de mest populære og blir vanligvis spilt på de fleste enheter. De tar også opp mindre minne på telefonen, noe som gjør det til en mer ønskelig valg enn WAV-filer, som er blant de største filtypen.

 Ting du trenger

 Mobiltelefon

 USB-kabel kompatibel telefon

 Datamaskinen med USB-port

 Instruksjoner

 Slå mobilen og koble den til datamaskinen med USB-kabelen. Bruk kun kabler som er kompatible med mobiltelefonen, for eksempel USB-porter i mobiltelefoner er vanligvis mindre enn USB-portene på datamaskinen.

 Åpne Windows Utforsker, og naviger til stasjonsbokstaven som inneholder innholdet i mobiltelefon. Hvis datamaskinen vil automatisk gjenkjenne telefonen, kan du se en dialogboks vises i vinduet som spør om du vil vise filene. Klikk "OK" for å åpne mappen.

 Tilgang til filer du ønsker å overføre ved hjelp av et nytt Windows Utforsker-vindu.

 Opprett en ny mappe for musikkfilene i mobiltelefonen. Noen telefoner kommer med "Min musikk" mapper bygget eller har bestemte områder hvor dataene er lagt til av brukeren.

 Dra og slipp musikkfiler fra datamaskinens musikkmappen til mobiltelefon musikkmappen. Opprett undermapper for artister, album og sanger, hvis ønskelig. Vent til alle filene som skal overføres helt.

 Koble USB-kabelen fra mobiltelefonen og datamaskinen. Hvis du ser en grønn "Trygg fjerning av maskinvare" -knappen i verktøyet bar i nedre høyre hjørne av skjermen, høyreklikk den og velg "Trygg fjerning av maskinvare". Kontroller operasjonen og koble kabelen når du blir bedt om å gjøre det.

 Hint

 Ikke alle telefoner bruker denne prosessen for dataoverføringen. Ikke prøv denne prosessen for telefoner som krever spesiell programvare eller synkronisering dataoverføring.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha