Hvordan Patch Loafers

 Mokasiner er noen av de mykeste og mest komfortable sko rundt. Naturligvis ville du være ganske opprørt hvis din favoritt par plutselig hadde en tåre eller hull i dem. Du kan hente dine mokasiner ved å behandle søppel. Og du trenger ikke engang å være ekspert skinnarbeider for å gjøre jobben.

 Ting du trenger

 lapp av lær

 Saks

 Paper

 Penn

 Lin

 Garment lim

 Tunge bøker

 Instruksjoner

  •  1

 Kjøpe et skinn patch som matcher fargen og type skinn dine mokasiner. Patcher eller skinn blader kan finnes i de fleste håndverksbutikker eller garverier.

 2

 Skjær den skadede delen mokasiner du Patch. Fjern så mye av den skadede skinn som du kan, inkludert frynsete eller ujevne kanter. Når du skjærer bort skaden, prøv å gjøre hullet som en sirkel som du kan.

 3

 Plasser hullet i moccasin på et ark og spor i hullet. Plasser arket på oppdateringen av lær eller folie og kuttet slik at det passer perfekt inn i hullet du må lappe. Skjær et stykke litt større enn lin skinn lapp og lim på baksiden. Ønsker patch være sentrert i vaskeriet.

 4

 Plasser lær patch, slik at det passer inn i hullet på moccasin. Maskinen må være på innsiden av skoen. Løft maskinen og bruke plagget lim rundt i rommet og ved siden av vasken. Trykk kluten ned mot moccasin inne, sikre den på plass.

 5

 Plasser Moccasin på en hard overflate dekket med papir, slik at lappen er et flatt underlag. Sett noen tunge bøker på Moccasin, så det vil brødskive lappen og trygt. La limet tørke for en dag. Tiden kan være annerledes på plagget lim, så sjekk etiketten. Når limet har tørket, blir lappen og maskinen støtten sikres på plass og klar til bruk Moccasin.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha