Hvordan piggtråd Art

 Ordene "piggtråd" fremkalle alle slags ubehagelig foreninger - skarp, vanskelige, farlige og barbariske. Den "kunstneriske" ord er ikke en av dem. Men gamle sønn piggtråd, nøye høstes felt og gamle låver, har blitt materialet av valget for noen kunstnere og skulptører. For dem er piggtråd interessant fordi det tilbyr ulike foreninger - og stemningsfull rustikk, vadmel og folk artish. Art piggtråd kan legge til en unik aksent av sjarm og ekte skjønnhet til ditt interiør eller hage plass.

 Ting du trenger

 Rebar stang, 28 inches

 Baufil med metall skjæreblad

 Stovepipe wire, kaliber 10, 21-fots roll

 Arbeidshansker

 Bønder piggtråd, 16 fot

 Tang

 Avbitertang, tung

 Rustikk Barbed Wire Cross

 Skjær kjernetråden med en baufil i to størrelser - 12 inches og 16 inches.

 Danner et kors med to stykker av armeringsjern og wire dem godt sammen i sentrum der de skjærer med kaliber av Stovepipe ledning 10. Wrap ledningen i én retning, klippe og sette inn i en annen tråd. Gjenta denne prosessen ledninger i den andre retningen. Dette er den strukturelle støtte for innlegget.

 Vikle et lag av Stovepipe ledning på korset. Brett den siste strand av wire og skyv den under for å holde fra visningen. Gjenta med et annet lag, men svakere kastes. Dette danner grunnlaget for piggtråd sønn vil bli brukt.

 Ta på hansker og kutte en lang seksjon av 4 fot av piggtråd med avbitertang. Ta tang, bøye og brette den ene enden av piggtråd i en av de frie ender og begynner å vikle kabelen rundt bærerammen. Vikle løs ledning mens du oppretter små kunst sløyfer. Når du kommer til andre siden av korset, brette og brette enden under piggtråd pakket slik at den er ute av syne. Gjenta denne prosessen for å vikle ledningen rundt rammen med resten av korset til slutt.

 Slå korset ferdige piggtråd og slipp den på arbeidsflaten. Skjær en stripe av 12-tommers komfyren pipe tråden og slå den i halv sløyfe-formet. Sett de åpne endene av løkken gjennom piggtråd nær den sentrale delen av korset og av loopen og bringe dem tilbake igjen. Tvinn endene sammen på en sikker måte for å danne en solid vegg hengeløkke.

 Hint

 Armeringsjern er en stålstang som kan kjøpes i hjemmet bygge sentre. Det er generelt brukt for forsterkning når man arbeider med betong.

 Hvis den gamle piggtråd har feil eller knuter i det, ikke kutte dem. De gir fin visuell kontrast til den mer repeterende kveilet ledning.

 Noen former av wire som brukes til å lage jule kranser eller dyre lysene kan også fungere som støtter for piggtråd art, så lenge de er solide og godt laget.

 Studerer gamle dekorative metallkors i kirkegårder for å se den store variasjonen av metallarbeider og figurer som kan brukes når du krysser piggtråd sønn.

 Å "kutte ned" avreise piggtråd, bruk en lommelykt for å myke metall og male opp kjedelig råd om en ambolt.

 Ikke la barn i nærheten skulpturer laget med piggtråd. Post din ledning opp utenfor deres rekkevidde.

 Vær sikker på at vaksine mot stivkrampe er oppdatert før du arbeider med piggtråd for å hindre stivkrampe forgiftning som følge av å bli kuttet med dype rustne wire.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha