Hvordan Pirate Swords Tom for papir

 En pirat sverd er et viktig tilbehør for hver pirat kostyme; er det like viktig at en pirat lue eller et utstoppet papegøye, som disse elementene bidrar til å fullføre settet. Lag en papir pirat sverd er en perfekt løsning for pirat kostyme for barn. Med papir, trenger du ikke å bekymre deg for skade på et barn eller et annet barn selv når du spiller med denne leken. En annen fordel er at det er lett og rask å gjøre, og ikke minst billig. Du kan sikkert finne alle de materialene du trenger for denne jobben og rundt hjemmet.

 Ting du trenger

 2 log ark

 Strip

 Papp

 Saks

 Svart Gouache

 Instruksjoner

 Nøye stabling to ark av avisen på toppen av den andre, slik at deres kanter og hjørner er jevnt fordelt. Sett avis ark slik at de er vannrett.

 Plukk opp kanten av nedre venstre hjørne og rull kanten innover. Rull to ark på en diagonal til du har en stang innpakket i avispapir.

 Vikle et stykke tape rundt toppen og bunnen av sverdet på 6 til 8 inches å hindre den fra å rakne. Velge den ene ende av stangen til den øvre delen og den andre enden på bunnen.

 Hold bunnen av stammen oppover slik at den nordspissen. Brett 7 inches og forme den nedre enden av stangen inn i en kapital i form av "D". Lim på plass. Denne raketten er baugen av sverdet.

 Tegne en sirkel på et stykke papp med en diameter på 6 inches. Tegn en liten sirkel i nøyaktig midten av den store sirkel som har en diameter på 1 tomme. Kutt begge med saks. Det skal se ut som du har en tykk smultring. Dette er dine quillons.

 Maling toppen og bunnen av sorte quillons. La tørke og dra den på toppen av sverdet og ned til baugen bluss knappen.

 Skjær en 3-tommers papp stripe lang og 1 tomme bred. Vikle den rundt stammen like over dine quillons. Vikle et band av 8 til 10 inches av bånd rundt den. Dette vil hjelpe quillons være på plass og hindre den i å bevege seg eller skli langs bladet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha