Hvordan planlegge en skattejakt?

 Å begynne å planlegge en åtseldyr hunt, lage en liste over elementer som krever deltakerne til å finne ut. Du kan komme opp med et tema og velge elementer som samsvarer med tema, eller du kan velge noen produkter.

 Deretter komme opp med en liste over regler som forbyr medlemmene å kjøpe produkter på en nærliggende butikk. Inkluder grenser. Gjør det klart om spillere kan spørre naboer eller folk på gaten for elementer for skattejakt, eller de kan bare bruke funnet objekter. Barn trenger tilsyn av voksne for et oppdrag som går utover deres daglige grenser, spesielt hvis de kommer til å samhandle med andre mennesker.

 Bestemme om du vil at deltakerne skal konkurrere som enkeltpersoner eller grupper. Det er best å velge lag som barna delta i skattejakt, slik at de kan bo sammen. Du kan velge å velge kapteiner og la dem velge sine gruppemedlemmer. Barn lagene må ha voksen teamledere. Levere ut listene, noe som gir en til hver spiller eller lagets kaptein. Med hver ramme, utstyrt med en penn eller blyant for å velge elementer fra listen når de er oppnådd.

 Informere deltakere eller ledere om de trenger å sjekke inn etter å finne hvert element eller har blitt funnet etter alle elementene på listen. Hvis du velger det siste, den perioden der alle lag og deltakere må gå tilbake til utgangspunktet. Hvis det ikke er noen person eller gruppe alle elementene på listen utarbeidet ved utgangen av perioden, den enkelte eller laget med flest poeng vinner skattejakt.

 Hvis du foretrekker et annet format for søket, lage et kart skatten med en rekke indikasjoner på at deltakerne vil føre til et bestemt sted. Hvilken person eller et team ankommer åstedet først, samle skatten og gå tilbake til utgangspunktet vinner. Skatten kan en innpakket pakke, som bare kan åpnes når man kommer til startpunktet. Hold vinnerne på innholdet i skatten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha