Hvordan åpne en låst telefon

 Hver mobiltelefon du kjøper fra en operatør som Verizon eller AT & T er låst i denne tjenesten via et SIM-kort. Men med litt kunnskap, kan du låse opp telefonen for bruk med alle medium eller i utlandet. Noen telefoner er enklere å låse opp enn andre, og det er tjenester som tilbyr å låse opp telefonen for et gebyr. Les nedenfor noen grunnleggende tips om hvordan å låse opp de ulike modellene, eller finne tjenester som vil gjøre det for deg.

 Ting du trenger

 Mobiltelefon

 SIM-kort

 Programvare til å generere låse koder

 Instruksjoner

  •  1

 Hvis du har vært en lang tid med tjenesteleverandøren, eller er på slutten av kontrakten, kan du ringe kundeservice og be om nøkkelen koden for å låse opp telefonen. Hvis de spør hvorfor, si at du må være i stand til å bruke telefonen i utlandet. Eller si at du kjøpte en låst telefon av eBay, og ønsker å låse den opp. Snakke med en leder om nødvendig.

 2

 For eldre Nokia-telefoner, i særdeleshet, er det mulig å søke etter låsekoden generator programvare. Noen kan være gratis; andre kan kreve en nominell avgift. Følg trinnene som tilbys av hver programvareleverandør, da de kan variere. På nettstedet GSM Unlock, finner du programvare for Nokia, Samsung, Panasonic og Sony.

 3

 De nye telefonene krever vanligvis maskinvare og programvare for å låse opp SIM-kortet. En spesiell kabel og låse programvare, funnet på nettet, vil du vanligvis kjører $ 15 til 50. Masse hjelp er tilgjengelig på et forum som heter Mobile

 4

 Du får tilgang til opplåsingskoder for Motorola-telefoner, må du fjerne telefonen og bore hoved skjold for å få tilgang til kretser og sette telefonen i diagnosemodus. Det ville uten tvil være lurt å gjøre det av en profesjonell tjeneste, for eksempel som tilbys av The Travel Insider.

 5

 Samsung telefoner krever en bestemt type programvare, som kan være kostbart. Det er nok best å sende telefonen låse service som reiser Insider, som er mye billigere.

 6

 Forhandlere som tilbyr opplåsing tjenester hvis du finner det nødvendig. Sammenligne sine priser og tjenester. Noen kan gjøre det eksternt, mens andre krever at du sender telefonen. Det går mellom $ 15 til $ 50, avhengig av kompleksiteten av telefonen. PC Magazine viser Howard fora som et godt sted å finne lenker til ulike låse tjenester.

 Hint

 Hver telefon er forskjellig. Hva som fungerer på en mobiltelefon fungerer kanskje ikke på en annen.

 Mer moderne telefoner er vanskeligere å låse opp, og arbeidet bør nok gjøres av en profesjonell.

 Opplåsningskoder bare fungere på GSM-telefoner. GSM-telefoner ikke kreve både maskinvare og programvare for å låse dem.

 Selv om det er lovlig å låse opp mobiltelefonen din, kan enkelte operatører ugyldiggjøre garantien. Lås opp på egen risiko.

 De fleste telefoner har et begrenset antall låse opp "teltet" før de blir umulig å låse opp uten visse utstyr.

 Er du i tvil, kan du gå til en profesjonell for å unngå skade på telefonen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha