Hvordan rammeløse Rammer

 Hvis du ønsker å presentere en scenisk fotografi, et maleri eller en fantastisk iøynefallende skjermer, viser stykket i en bilderamme uten en ramme for å holde fokus på kunstverket. Ved hjelp av billig glass, sponplater og metallklips, vil du være i stand til å designe en "ramme" uten den typiske tre eller metall ramme som kan skade skjønnheten i bildet. Bruke materialer og verktøy for å montere åpent rammeverk for å sikre de beste forventede resultater.

 Ting du trenger

 Regel eller målebånd

 Foto eller illustrasjon

 Blyant

 Tre eller aluminium T-square

 kutter, kutter eller skjærematte verktøy

 Syrefritt tape

 Glass eller pleksiglass ark

 Sponplater

 6 sveitsiske Clips

 Spiker eller skruer og plugger

 Instruksjoner

 Bruk en linjal eller målebånd for å måle bilder eller illustrasjoner du ønsker å "ramme". Mål veggplass der du ønsker å henge kunstverk, noe som gjør stedet er stor nok til å romme kunstverket.

 Skjær et stykke av mat styret for å passe den plassen du målt på veggen. Bruk en blyant for å markere dimensjonene på matten styret og deretter holde en tre eller aluminium T-plassen på toppen av mat styret som en guide hvor du vil klippe. Tegn en kniv kutter, kutter eller teppe over hele lengden av T-kvadrat for å kutte mat styret.

 Plasser bilder eller illustrasjoner på boksen til der du ønsker at den skal vises. Bruk en blyant til å gjøre poeng av lys i hjørnene av kunstverket. Line T-plassen med to poeng og punkt til punkt kutte skjæreverktøy. Gjenta prosessen med de tre andre sidene før du skjærer en åpning i matten styret å imøtekomme kunstverket.

 Fest bilde eller illustrasjon bak bildet matte med små biter av syrefri tape.

 Legg merke til dimensjonene på matten styret og har et stykke glass eller et ark med plexiglass kuttet til den eksakte dimensjoner forbedring butikken i et lager av huset. Ha en bit av sponplater skjæres av samme størrelse, så vel.

 Monter kunstverk uten ramme ved å plassere stykke sponplate på bunnen, foto paneler og matter i midten, og glass eller plexiglass på toppen. Bruk Swiss seks metallklips for å holde lagene sammen. Plasser to klipsene på hver side av "ramme", hver ca to inches fra et hjørne.

 Heng arbeidet tar del til ønsket sted og bruke en blyant for å markere hvor de første to sveitsiske basert klipp. Kjør spiker eller skruer og plugger inn i veggen en kvart tomme under hver blyantstrek. Lederen for hver spiker eller skrue vil sitte "innsiden" av åpningen på baksiden av klippet for å henge kunstverket.

 Hint

 Board Mat er tilgjengelig i hvitt eller grunnleggende svart, med flere farger, utførelser og teksturer. Velg en stil som utfyller dine kunstverk og innredning av rommet. Du kan også pynte matten for et tilpasset utseende. Smør overflaten med kritt kunst for den subtile shading, legge tegninger gummi stemplet på bunnen eller skrive et berømt sitat, sang lyrisk eller bildeteksten under bildet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha