Hvordan Recess flatskjerm-TV

 Flatskjermer dominerte TV-markedet i flere år nå. Derfor er bedrifter og enkeltpersoner stadig kommer opp med nye måter å vise dem. Den tradisjonelle TV-stativ vike for veggmontering, og nå noen mennesker velger å utsette innsiden av veggen panel. Resultatet er en elegant, moderne utseende som gjør at skjermen ser ut til å være en del av veggen selv. Dette er også en fin måte å vise en flatskjerm i et miljø der du prøver å spare plass.

 Ting du trenger

 Bajonettsag

 Paint

 Hammer og spiker

 3/4-tommers

 Instruksjoner

 Velge område av veggen for å suspendere den i TV, og kutte et testhull. Skjær et rent hull test flere kvadrat inches, slik at du kan se hva som er inne i veggen. Gjør rene kutt, slik at du enkelt kan lappe veggen hvis du oppdager uforutsette hindringer inne i veggen. Utsalgssteder på denne delen av veggen viser interne ledninger og rør er bak det.

 Bygge en kryssfiner ¾ tommers boks som er riktig størrelse og dybde for å imøtekomme din TV. Kutt kryssfiner til størrelse og bruk lim og spiker for å holde boksen sammen. Pass på at du lar nok plass i luftsirkulasjon området rundt enheten. Bor et hull i boksen til strøm- og signalkabler. Maling merket matche veggen eller utenfor TV.

 Mål og kuttet opp et hull i veggen som er riktig størrelse for boksen. En bajonettsag er det beste verktøyet for jobben. Husk å aldri klippe før du er sikker på at det er ingen sønn bak veggen.

 Installer boksen. Lim alle sider av boksen til sine ankerfester i veggen. Nail boksen på plass også, så du har nok styrke til å tåle vekten av TV-en. Hvis du trenger mer kraft, plasserer en fot to-by-4 i esken.

 Installer Noen trim eller molding rundt hulrommet i veggen. Dette gir den en ferdig utseende, som en bilderamme.

 Hint

 Hvis du ønsker en helt hul underholdningsenhet, skape en andre hulrom innfelt til mottakeren, TV kabelboks og andre enheter. Du kan deretter utføre sønn mellom de to boksene for å skape en helt glatt utseende.

 For å finne riktig sted for en test hull, se etter uttak i veggen som indikerer tilstedeværelse av ledninger. Hvis du ser en exit i veggen, bør du konsultere en elektriker før du skjærer.

 Forsøk aldri å suspendere en TV i en ekstern bærende vegg eller lasten. Dette kan føre til strukturelle skader til ditt hjem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha