Hvordan Reset en Garmin 110

 Garmin Forerunner 110 er en GPS-aktivert treningsklokke designet for løpere. Sporene av klokker og registrerer hvor langt du løper, kan du se statistikk, enten på din klokke eller datamaskinen via Garmin Connect trening overvåkingsprogram. Noen modeller av Forerunner 110 også komme med pulsmålere som måler slag per minutt og forbrente kalorier. I anledning av denne klokken kan fryse, noe som gjør det i stand til å lagre data eller å lese tiden; Hvis dette skjer, kan du løse problemet med enten vanlig eller disk nullstille klokken.

 Tilbakestill vanlig

 Trykk og hold knappen "Lys" inntil tilsyns slås av.

 Trykk på "Light" knappen igjen for å slå klokken tilbake på.

 Trykk på "Meny" -knappen for å gjøre alle dine innstillinger og data er fortsatt tilgjengelig. Nullstilling klokken på denne måten er ikke ment å slette lagrede data. Hvis skjermen fortsatt er frossen etter en vanlig reset, må du gjøre en hard reset.

 Hard Reset

 Still klokken som vanlig to eller tre ganger for å se om skjermen tiner. Hvis den ikke gjør det, må du utføre en hard reset, som er garantert å låse opp skjermen, men du kommer tilbake klokken til fabrikkinnstillinger og slette alle dine data i prosessen.

 Hold "Light" samtidig "Reset" knappen og.

 Trykk på "Start / Stopp" -knappen for å endre svaret "nei" til "Ja", og trykk på knappen "side / Menu" for å bekrefte svaret. Klokken er tom for en stund fordi det fjerner alle dine data. Når klokken slår tilbake, må du skrive inn alle dine innstillinger og informasjon igjen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha