Hvordan rimless hjul jobbe

 Beskrivelse

 De fleste hjul som folk er vant til å ha en kant. Dette betyr at hjulet omfatter et sentralt nav og eiker som forbinder navet sentrum, en glatt ytre kant. Denne felgen er dekket med en gummi dekk på en bil, eller hva som ligger på bakken når vi snakker om et tog. Et hjul uten innfatning, på den annen side, det sentrale nav, eiker og trykke utad, men eikene ikke er koplet til en felg som det er ingen rim. Dette betyr at når hjulet roterer, hviler den bare på hyller som den beveger seg.

 Operasjon

 En operasjon uten innfatning hjulet er ikke veldig komplisert. Ettersom hjulet spinner, er et område i kontakt med bakken. Som hjulet fortsetter å rotere, er den første kontakttrykket overføres fra den første radius til den andre radius. Dette skaper bevegelse. Imidlertid kan felgen ha mer enn ett sett med eiker. Det kan være en rekke spill som multippel felger ved siden av hverandre, som alle snu og bevege kjøretøyet. Hensikten med bilen er tatt hensyn til for å sikre at de spesielle sett av stråler av oppgaven.

 Bruk

 Rimmed hjul kombinerer aspekter av to populære former for bevegelse. Den første er tradisjonelle hjul som kan bevege seg raskt over relativt flate overflater. De andre ting som er pigmenterte hjul etterligne ben, som er i stand til å bevege seg i ulendt terreng, men mangler hastigheten på hjulene. Ved å sette disse tingene sammen, kan rimmed hjulene bevege seg raskere enn bena på flatt underlag og bedre kan navigere i ulendt terreng. Denne teknologien brukes i dag i maskiner for å bla katastrofeområder som robot som heter blindgate.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha