Hvordan russiske Leketøy og dekorasjoner

 Under det meste av det 20. århundre, da Russland ble kontrollert av Sovjetunionen, ble religiøse høytider som jul utestengt. Det dona € ™ t stoppe de troende til å skjule feiringen. I stedet for et juletre, russerne begynte skikken med å sette opp et nytt år Tre lyst innredet. I stedet for religiøse bilder, pyntegjenstander var vanligvis patriotiske eller inspirert av russisk kunst og folklore. En typisk tre kan funksjonen stjerner, små dukker eller dekorasjoner likner kjente Fabergé egg Russiaâ € ™. Siden russiske ornamenter var dyrt og vanskelig å finne, har de fleste familier laget sin egen. Jul i Russland feires 7. januar.

 Ting du trenger

 Tynn papp skrap

 Mal eller sjablong asteroide

 Blyant

 Saks

 Ark eller farget papir

 Markører

 Glitterlim

 Tack lim

 Gem håndverket

 Tynn ankel eller baguette

 Akrylmaling

 Børster

 Ribbons

 Kartong

 Klistremerker eller perforert papir design

 Limstift

 Plast påskeegg

 Plast maling primer

 Klar akryl Sealer

 Stjerner

 Trace stjerners figurer på skrap papp modell ved hjelp av en stjerneformet, dimensjonering utsmykking som ønsket. Skjær ut stjernene.

 Dekk papir stjerner eller ark, om ønskelig. Dekorer stjernene med markører, glitterlim eller edle stein håndverk.

 Male en tynn stang eller en pinne med akryl maling. La limet tørke og stjernen på slutten av pinnen.

 Fest tynne strimler, ca 6 inches i lengde, til pinnen, under stjernen, slik at de henger ned. Pynte treet med stjerne ved å skyve pinner i tykke greiner.

 Paper Doll Matryoshka

 Skjær et stykke formet kartong pære, ca 4 inches høy. Bruk en lys farge som base farge.

 Skjær en liten sirkel på fiske eller hvit brutt kartong, små nok til å passe i toppen av pære form. Tegne et ansikt på den og feste den med en limstift.

 Bruk perforerte papir tegninger eller klistremerker til å dekorere kroppen under lommetørkle med blomster, stjerner, blader eller andre fargede figurer. Lim en løkke av bånd til baksiden av dekorasjonen for hengende.

 Fabergéegg ornamenter

 Samle noen gamle plast påskeegg og bore et lite hull på den spisse toppen av hvert egg.

 Brett en strimmel av 4 eller 5 inches i tynne bånd eller tråd, og skyver de to endene i hullet, slik at de er inne i egget. Knyt en knute og tilsett litt varmt lim til å feste endene inne. Dette vil gi deg en utgående sløyfe fra toppen av egget å henge ornament.

 Klem en skvett av lim på kantene av åpning og lukking egg permanent tett. Spray eggene med en plast primer maling, som gjør at malingen til å klebe seg til plastposter. La dem tørke.

 Bruk akryl maling til å male fargerike små scener på egg som Bestefar Frost portretter eller Snowmaiden vinter historier eller bare male pene bilder. La malingen tørke.

 Tilsett egg til en liten perle ved å legge glitter lim beskrevet, eller bruk tack lim til å bruke noen perler. La det tørke. Spray egget med en klar akryl sealer for å beskytte utformingen og gi den en lysekrone.

 Hint

 Sjekk ut noen bøker om russisk kunst og folklore for ideer om hvordan du kan designe dine ornamenter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha