Hvordan Scent Fabric og Denim

 Parfymer søknad for dekorasjon eller klær legger en attraktiv aroma. For eksempel kan en lavendel duftende pute være beroligende og hjelpe slappe av ditt sinn og sitrus duftende håndklær kan bidra til å øke morgen.

 Ting du trenger

 Flytende vaskemiddel uten parfyme

 Eterisk olje eller parfyme

 Spray, 10 unser eller mer

 Vann

 Alkohol eller polysorbat 80

 Store håndklær

 uparfymert flytende tøymykner

 Instruksjoner

 Vask tøyet med duft-fri vaskemiddel. Ikke bruk tøymykner på dette stadiet. Tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

 Tilsett 2 ts av alkohol i sprayflaske. For en alkoholfri spray, tilsett 1 teskje av polysorbat 80 til sprayflaske stedet. Legg en teskje av eterisk olje eller duften av ditt valg. Rist flasken litt for å blande godt. Legg 8 unser vann. Lukk spray trygt. Rist kraftig for å kombinere.

 Spre håndkle på et flatt underlag. Hvis stoffet er et ferdig plagg, slå på feil side av plagget på. Legg stoffet på toppen av servietter. Spray stoffet med duftende vann, holder sprayflaske 6-10 inches over stoffet. Spray jevnt inntil stoffet er våt. La det tørke.

 Snu lappen, og gjenta sprøyting prosessen. Hvis stoffet er et ferdig plagg, ta til høyre og gjenta sprøyting prosessen på alle sider av plagget. La det tørke. Stoffet er klar til bruk. Hvis parfyme denim, gjenta lakkering mer tid til å hjelpe tunge bomullsfibre absorberer mer smak.

 Hint

 Ingen fremgangsmåte kan tilføre et stoff med en duft som ikke kan fjernes ved vasking. Duften vil være uthvilt, avhengig av hvordan den er ofte bleket.

 Styrke lukt ved å legge en teskje av parfyme eller eteriske oljer til middel og vaskemiddel.

 Parfyme og eteriske oljer kan blandes - eksperiment for å finne den blandingen du liker.

 Hvis du bruker et enkelt stoff renses, ta kontakt med en tørr renere på hva som er trygt å bruke på stoffet.

 Parfyme oljer som inneholder vanilje eller vanillin kan oksidere og bli brune. Se etter oljer som er spesielt formulert for å holde seg unna.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha