Hvordan selge en bil i Massachusetts

 For å selge en bil i Massachusetts, trenger du en plan, de nødvendige dokumenter og kunnskap om lover som regulerer salg av en bil. Dette gjelder spesielt i Massachusetts på grunn av sterk lover for å beskytte statens forbruker. Her er hvordan å selge en bil i Massachusetts.

 Ting du trenger

 Bil tittel

 Liste over feil eller problemer

 Deed of Sale

 Instruksjoner

  •  1

 Forstå de juridiske forpliktelser du har når du selger en bil i Massachusetts. Under loven garanterer brukte kjøretøy, må du informere kjøperen av alle kjente sikkerhet eller mekaniske problemer, bilen. Det er best å ha en skriftlig liste over disse problemene. I tillegg, etter loven sitron hjelpemiddel hvert kjøretøy solgt i Massachusetts må være i stand til å passere staten inspeksjon. Hvis en kjøper har styre bilen innen 7 dager etter salget, og han mislykkes, kan han returnere den for full refusjon.

 2

 Har de nødvendige dokumentene klare på forhånd. Du må tittelen til bilen, selvfølgelig. Det er ansvaret til kjøperen å registrere eierskifte. Det er også lurt å gi en regning for salg. Du kan bruke linken nedenfor for å gå til nettsteder der du kan opprette og skrive ut en regning for salg form. Til slutt er det en link til den elektroniske versjonen av Kelly Blue Book, hvor du kan finne den virkelige markedsverdien av bilen.

 3

 Ren og detalj på bilen før du viser til potensielle kjøpere. Dette vil gjøre det lettere å selge bilen. Hvis du selger en bil som har betydelig verdi, kan det være verdt å bruke litt penger for å lage en melodi eller gjøre mindre reparasjoner.

 4

 Annonsere din bil. Spre ordet er nøkkelen til å selge en bil raskt. Du kan annonsere på nettet i kjøpsguider bilindustrien og i avisen. Enkelte har til og med satt opp et nettsted med gode bilder av bilen og inkluderer webadressen i sine annonser.

 5

 Sørg for å informere potensielle kjøpere av alle problemer når forhandling salget. Når du slår en avtale, gi kjøperen en kopi av regningen for salg og en liste over alle problemer, og beholde kopier for deg selv. Normalt bør du også ta ut bilen tagger og holde dem det er kjøpers ansvar å skaffe sine egne etiketter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha