Hvordan sende inn en ærekrenkelse dress i Louisiana

 The First Amendment gir innbyggerne et bredt skjønn i å utøve sin rett til ytringsfrihet, men disse rettighetene er ikke ubegrenset. Noen tale er ubeskyttet - for eksempel ærekrenkende tale. Vedtekter Louisiana definere ærekrenkelse som "skadelig publisering eller uttrykk ... noe som har en tendens til å utsette en person for hat, forakt eller latterliggjøring, eller å frata offentlig tillit fordel eller sosiale relasjoner. " Loven gjelder også å sverte den avdøde. Du kan sende inn en klage mot noen som har ærekrenket eller baktalt deg. Sørg for å betimelig sende klagen for ærekrenkelse. Louisiana Vedtektene for begrensning av ett år er ilagt for ærekrenkelse klager.

 Instruksjoner

 Rekruttere aktor, hvis du har råd til en. Selv om du har mulighet til å påberope pro se, er det best å ha advokat, helst en som er godt bevandret i loven om ærekrenkelse Louisiana.

 En erklæring og sitat av fylket kontorist. Dette dokumentet er nødvendig for å starte en sivil sak.

 Fyll ut skjemaet, inkludert navn og adresse, navn og adresse til den tiltalte, og grunnen til din drakt. Pekepinn om hvorfor ærekrenkende taler mot deg var galt og hvorfor det var skadelig. Du må oppfylle disse forholdene for å vise at talen utgjorde ærekrenkelse og var ikke bare konstitusjonelt beskyttet kritikk. Også angi erstatningsbeløpet som du arbeider med.

 Plassere formen i tinghuset i bostedsfylke av tiltalte og betale de nødvendige avgifter. Gebyrene varierer avhengig av hvor du befinner deg i Louisiana, men regner med å betale oppover på $ 150. Innlevering av skjema vil initiere en ærekrenkelse rettssak.

 Hint

 Finn ut om du er saksøke for ærekrenkelse eller bakvaskelse, som begge er former for ærekrenkelse. Ærekrenkelse er ærekrenkelse trykt mens bakvaskelse snakkes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha