Hvordan sende inn en juridisk begjæring om separasjon på egen hånd

 inngi en separasjon på egen hånd

 Ting du trenger

 utfylte skjemaer

 Instruksjoner

 Du kan sette inn og skilles på egen hånd med å ansette en advokat. Det første du trenger å gjøre er å sørge for at du har en bekreftet kopi av vigselsattest å bevise at du var lovlig gift.

 Du kan få en kopi av vigselsattest for ordfører i byen der du gifte deg inn. Det er vanligvis en avgift knyttet til dette, og det kan gjøres ved post. Den neste tingen du trenger å gjøre er å finne skifteretten og lokal familie i byen der du bor eller sist bodde som et ektepar. Når du finner retten at du må ringe eller gå til retten og be om skjemaene du trenger for å fullføre for å søke juridisk skille. Jeg foreslår alltid å gå i person hvis du har en person å snakke med hvis du har spørsmål eller bekymring.

 Når du har fullført alle skjemaene som er nødvendige for å gå tilbake til domstolen og til fil når de er registrert, vil du få en domstol dato og må tjene den andre parten en kopi av skjemaene du arkivert og informere dem om høringen dato. Det er ditt ansvar å tjene de andre parti former domstolen ikke! Du må finne en politimann eller lensmann, og de vil betale til den andre parten, danner de. Så, ja, må du vite hvor den andre parten bor eller arbeider. Hvis du ikke har denne informasjonen med Domstolen at du kan ha til å publisere noe i avisen. Når den andre parten blir servert og ha høre datoen du skal gå til domstolen.
 Rememebr separasjon er ikke skilsmisse, men du kan alltid be om støtte fra barn og bidra til å betale regninger eller lån på et hus.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha