Hvordan sende inn en varemerkesøknad

 Et varemerke kan være et symbol, et ord, en setning eller designe en person bruker for å skille sine produkter eller å representere andres eiendom. I hovedsak beskytter et varemerke rett til intellektuell eiendom; for eksempel et merkenavn eller logo. Du er ikke pålagt å registrere et merke, men i å gjøre det, får du mange fordeler, slik som retten til å bruke varemerket symbol på den føderale regjeringen, til innkalling til din rett til eiendom og retten bringe en handling i føderal domstol. Du bør ikke ansette en advokat til å sende inn en varemerkesøknad innlevert til Patent and Trademark Office.

 Ting du trenger

 Varemerke søknad

 Innlevering avgift

 Instruksjoner

  •  1

 Fyll varemerke søknad. Du må inneholde navn. Du må være eier av varemerket. Skriv inn adresse, beskrivelse eller tegning av merkevaren, til produktene er forbundet med merkevaren, grunnlaget for innsending, som sin nåværende bruk i handel eller intensjon bruke i handel, og signatur. Denne informasjonen vil bli offentlig posten.

 2

 Plassere varemerke søknad. Du kan sende inn en papirsøknad eller søke over Internett via e-arkiveringssystem merkevare. Du kan sende enten en THES THES eller mer søknad elektronisk. En papirsøknad kan fås fra USPTO og skal sendes til følgende adresse: PO Box 1451, Alexandria, VA 22313-1451.

 3

 Betale søknadsavgiften. Gebyret for en papirsøknad er $ 375; i forbindelse med te, er $ 375; TEAS mer behandling, er det $ 275. Du kan betale med kredittkort, elektronisk overføring av midler, en USPTO innskuddskonto eller sjekk om du sende inn en papirsøknad.

 Hint

 Innleveringsdato er datoen USPTO serveren mottar elektronisk innsending av søknad eller datoen USPTO mottar din søknad papir.

 Hvis du sende inn en elektronisk søknad, kan du ikke gi signaturen din, slik at du vil registrere ditt navn ved å skrive mellom to skråstreker.

 Det vil ta om lag tre måneder fra tidspunktet for innlevering av søknad om det å bli tildelt en advokat. Evalueringsprosessen kan ta et år til flere år.

 Hvis søknaden blir avslått, kan du sende inn et svar, men du må gjøre det innen seks måneder etter vedtaket. Noen av de vanligste årsakene til avslag på å registrere det inneholde likhet med en annen varemerke eller bruk av et navn eller et geografisk begrep.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha