Hvordan sette finansielle mål med din ektefelle

 Den vanligste årsaken i USA for å kjempe mellom mann og kone - og til og med skilsmisse - er penger. Selv om personlig økonomi problemer kan lage din mann, trenger ingen pengeproblemer ikke bryte ekteskapet. Innstilling finansielle mål og planlegging for deres prestasjoner vil gå en lang vei å løse pengene dine kommer rettssaker.

 Når du setter mål med ektefellen din, gjør du følgende:

  •  Kommunikasjon: Dette er selvsagt viktig, ikke bare med penger, men også med alle de tingene i ekteskapet. Når du setter finansielle mål med din ektefelle, kommunisere nøyaktig hva hver av dere ønsker. De fleste par bare anta at den andre ektefellen er enig med hans eller hennes mening om økonomi. Sannheten er langt fra det.
  •  Bli enige om felles mål og inngå kompromisser på individuelle mål: Begynn prosessen ved å sitte ned og skrive alle dine finansielle mål i 20 år, fem år, tre år og ett år. Sett dine mål i prioritert rekkefølge. Hva er mer viktig å spare for, barnas college eller flatskjerm-TV? Deretter dele dine mål med hverandre.

     Det er viktig at du kommer til en avtale om familie mål som første prioritet. Når du har bestemt, som et par, hva som er best for hele familien, kan du diskutere individuelle mål.

     Du må kanskje gå på akkord individuelle mål å etablere felles mål. De kan være lurt å få neglene gjort en gang i uken, og det kan være lurt å spille poker med gutta en gang i uken. Imidlertid er ressursene begrenset, og du har ikke råd til begge deler. Hva med et kompromiss: Hun får neglene to ganger i måneden, og du spiller poker to ganger i måneden. Bestem hvilke mål som er viktigst for hver av dere og arbeide sammen for å nå disse målene.

  •  Arbeide sammen for å bevege seg mot dine mål: Dette skal nå være en laginnsats. Du avtalte mål, kommunisert og kompromittert. Nå er det tid til å jobbe sammen for å oppnå dette. Hold hver fokusert på det som er viktig. Fokusere all innsats på å nå disse målene. Hvis det er noen form for økonomisk nedfallsfrukt, du vet hvor pengene kan bli tildelt.
  •  Belønning: Sett deg små belønninger når målene dine er oppfylt. Dette bør være den morsomme delen av å jobbe sammen. Når milepæler er nådd, nyte en hyggelig kveld ute sammen eller for virkelig store mål, ta en tur. Nøkkelen er å gi deg selv motivasjon og positive følelser om å nå dine mål. Det er det som holder deg presse gjennom vanskelige tider.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha