Hvordan sette luftbremser på Internasjonale Trucks

 Luftbremser på internasjonale lastebiler justeres ved å spille luftbremse justerbar. Internasjonale lastebiler er utstyrt med forskjellige typer slakk justerbar, men luften bremsejustering prosessen forblir den samme. De spillkontrollere operere ved å justere bremseskoene oppad og nedad i bremse trommer. Som bremseklossene slites, vil slakk justerbar være ute av justering og bør justeres for å holde bremseklossene på riktig avstand fra den indre overflaten av brems trommer.

 Ting du trenger

 Bremseklosser

 1/2 tommers skralle

 1/2 tommers stasjon socket sett

 Lommelykt

 Instruksjoner

 Trekk International lastebil på et jevnt underlag og bruke luftbremser ved å trekke luft bremseknappen. La motoren.

 Gå ut av lastebilen og plasser klosser foran og bak bakhjulene.

 Slipp luften bremsen ved å trykke på bremseknappen luften tilbake igjen.

 Skyve under baksiden av lastebilen internasjonale og lokalisere de to slakk justerbar på hver side av bakakselen. Spillskinnene har en S-kam som strekker seg på siden av den slakk innstillings på bakhjulsnavet på.

 Finn justeringsbolten på baksiden av slakk adjuster. Plasser en skralle og socket på justeringsbolten. Hvis justeringsskruen er fjærbelastet, presse hodet av skralle å låse justeringsbolten slik at den kan rotere. Drei justeringsskruen med klokken for å komprimere bremseklossene på den indre overflaten av brems trommer. Når justeringsbolten slutter å snu, må bremseklossene være mot innsiden av bremsetrommelen. Shine lommelykten gjennom baksiden av hjulnavet for å sikre at bremseskoene er brukt helt til bremsetrommelen.

 Vri justeringsskruen mot klokken 1/4 omdreining mellom ett og 1/2 omdreining for å sette bremseklossene riktig avstand fra den indre overflaten av brems trommer. Følg den samme prosessen med justering for både justerbar spillet.

 Hint

 Hvis slakk adjuster gjør en rallende støy ved å skru justeringsskruen, som er vanlig.

 Hvis bremsene ikke er justert riktig, kan det skade brems trommer i bremseskoene være for nær batteriet eller bremsene fungerer ikke i det hele tatt å være av brems trommer. Dette er grunnen til kvartalet til en halv omdreining spesifikasjon justeringsbolt på slakk adjuster.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha