Hvordan sette opp en DirecTV system

 Gjøre bytte til satellitt-kabel kan være skremmende for de mindre aklimatisert med prosessen, men DirecTV installasjonen er en ganske enkel prosess når fatet er riktig plassert og orientert i den riktige delen av himmelen. Med en venn for å gi støtte, sette opp din DirecTV systemet kan vise seg bare en moderat vanskelig prosess.

 Ting du trenger

 DirecTV parabolantenne

 Nivå

 DirecTV mottaker

 TV

 Instruksjoner

 Scout til der du har tenkt å plassere parabolen. Hvis det er åpenbare hindringer, for eksempel trær, velge et annet felt. Også teste overflaten på tallerkenen monteringsområdet. Hvis det ikke presenterer en ganske flat og sikker montering overflaten, flytte til et annet sted som er potensielle.

 Monter fatet når et egnet sted som er valgt. Sørg for at bunnen er flatt mot underlaget, og ikke vakle. Sjekk også at den flate masten er vinkelrett på nøyaktig samme nivå. Sjekk ut dette flere steder langs masten. Sjekk din verktøykasse eller låne en håndholdt nivå verktøyet.

 Heng DirecTV mottakeren til TVen, og slå på mottakeren og TV. Ring signal meter TV navigering i menyen mottaker. Gare til en venn signalmåleren skjermen mens du forbereder å markere flat utenfor riktig område av himmelen.

 Kjør linje fra mottakeren til antennen, i henhold til manualen. Ikke sette en skillelinje på ledningen da dette vil redusere signalet. Så, sørg for at linjen kan startes direkte fra og til parabolen.

 Bruk parametre azimuth og markere DirecTV fatet i høyre del av himmelen. Bla manualen for de grunnleggende innstillingene for azimuth og elevasjon, og ta hensyn til disse parametrene ved å hake på den flate som passer din høyde nummer. I tillegg må du avgrense heving av boksen, etter denne justeringen. For å gjøre dette, løsne mutrene festehøyde bolter og deretter gradvis endre høyde på parabolen hver fem til ti sekunder. Spør din venn til å rapportere tilbake til signalmåleren skjermen som du kommer nærmere å treffe "sweet spot" på himmelen.

 Etablere azimuth justeringen ved å gjenta prosessen med høyde ovenfra, og løsne mutterne på LNB arm av parabel. Hold ha en venn kontrollere signalmåleren skjermen og gå til venstre til høyre bevegelser hvert femte til 10 sekunder. Når måleravlesning er minst større enn 50, er posisjoneringen av fatet lukket.

 Hint

 Vær på vakt når du installerer en DirecTV fatet på høy og jobbe nøye.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha