Hvordan sette opp et stereoanlegg

 Hvis du er en musikkelsker, og du vil nyte musikksamlingen din slik den ble spilt inn for å nytes, trenger du en kvalitet stereoanlegg. Nei, ikke en av disse alt-i-ett mini-systemer, men en systemkomponent som dere kommer sammen, perfekt lyd. Det finnes en rekke hensyn når du starter, og det kan virke som en lang prosess, men når du begynner testen og innkjøp av utstyr, vil det bli en rask avhengighet.

 Utstyr

 Det første du trenger å gjøre er å bestemme en generell budsjett. En stereo kan koste fra noen få hundre dollar til flere millioner. Hetten er helt opp til deg, så det er veldig viktig å vite på forhånd hvor mye du har tenkt å bruke. På denne måten kan du fokusere på å kjøpe riktig utstyr.

 Foruten budsjettet, andre hensyn er størrelsen på rommet der stereo er satt opp, hvilken type musikk du hører på, hva slags format du lytte til de fleste, og om du ønsker å bruke system for hjemmekino også.

 Gjøre noen undersøkelser før du begynner å handle. Se våre kjøper guider og anmeldelse nettsider for å få en idé om kvalitetskomponenter som er i din prisklasse. Gjør deg kjent med merker og produkter du liker, så du kan gå ut og audition i butikken.

 Start handle. Generelt er det best å prøve noen butikker og forskjellige typer utstyr å sammenligne. Hvis du har tenkt å bruke mindre enn $ 1000,00 på alle systemet ditt, vil du finne et utvalg av store elektronikkbutikker som Best Buy og Circuit City. Disse lagrene har en rekke av mindre kostbare komponenter. Hvis du har mer penger å bruke, inviterer vi deg til å besøke audio spesialforretninger for hjem, og store elektroniske butikker. Lyden butikken vil bli dyrere kvalitet utstyr, høy at du ikke finner i de store kjedene. Bruk din lokale telefonboken for å finne butikkene.

 Høyttalere er det beste stedet å begynne fordi de er navet i systemet. Ta med din egen musikk og lytte til dine høyttalere i butikken. Hvis du liker en rekke musikksjangere, ta en prøve av samlingen din for å se hvordan høyttalerne produserer med ulike instrumenter og frekvensnivå. Det finnes hundrevis av forskjellige merker av høyttalere på markedet, mange av dem du kanskje ikke har hørt om. Generelt, se etter merker som spesialiserer seg på produksjon av høyttalere, i motsetning til store elektronikkselskaper. Til syvende og sist, bruker hørselen til å bestemme hvilke høyttalere som høres beste. Diskutere størrelsen og formen på rommet ditt med selgeren, vil de store rommene krever flere høyttalere, kraftigere for bedre ytelse.

 Da må du kjøpe en mottaker til å drive høyttalerne. Mottakeren vil fungere som et mellomledd i håndteringen av inngangen på lydinngang og videresending det til høyttalerne. Hvis du er ny på lyd hjemme, er en mottaker den enkleste og billigste måten å gå; hovedsak det inkluderer alle komponenter i ett. Hvis du er ute etter best mulig lyd, og har penger, kjøpe en separat forforsterker, er drevet forsterker og ekstra tuner noe å vurdere. Ved anvendelsen av denne introduksjonen, vil vi anta at du vil bruke en mottaker.

 Når du begynner å handle for en mottaker, kontroller strøminngang høyttalerne krever. Hver høyttaler har en målbar effektområde i watt. Pass på at du velger en mottaker som leverer nok watt per kanal strøm høyttalerne med den kraften de trenger. Se også andre egenskaper ved en mottaker kan være lurt, for eksempel satellitt-radio tuner, antall kanaler og formater som støttes og opsjoner.

 Igjen, gjør din forskning og lese anmeldelser. Ideelt sett vil du også være i stand til å teste din mottaker i forbindelse med de høyttalerne du har valgt, for å se hvordan de spiller sammen. Noen kvalitet mottaker produsenter inkluderer Marantz, Yamaha og Onkyo.

 Med mindre du allerede har en kresen audiofile med en meget fornem øret, kan du bruke mindre tid med lydinngang. En billig CD-spiller eller MP3-spiller vil gjøre. Du kan også bare kjøpe en kabel for å koble iPod til mottaker eller bruke en DVD-spiller du allerede eier. Husk at CD vil være mye bedre, men det er en komprimert fil som en MP3,.

 Til slutt, ikke glem kabelen. Du trenger en høyttalerkabel til å koble høyttalerne til lyd mottaker og tilkoblinger for å koble lyden til mottakeren innganger. Du kan tilbringe mye tid og tusenvis av dollar bare til høyttalerkabel, men kabelen minst kost høyttaler vil gjøre. En mindre måler En større kabel kan bære mer informasjon og bedre lyd. Varierer kabel 12 til 18 år måler. Med hensyn til lyd tilkoblinger, bruk koaksial eller optisk digital der det er mulig; ellers vil analog kabel nok.

 Installer

 Nå som du har kjøpt utstyret ditt, er du bare noen få enkle steg unna timer med musikalsk underholdning. Ideelt du ønsker å plassere høyttalerne i motsatte hjørner foran lytteposisjonen om en fot eller så bort fra veggen, men formen på rommet ditt kan ikke tillate det å bestemme den beste investeringen du kan Avhengig av rommet ditt. Ulike interessenter kan kreve annen plassering, så snakk med butikken når du kjøper dem. Generelt bør høyttalerne være svakt hellende og peker på "sweet spot" der du sitter. Du kan flytte høyttalerne rundt og lytte til den beste lyden. Det bør ikke ta for lang tid.

 Koble høyttalere til mottakeren er veldig enkelt. Høyttalerkabelen har to tråder, merket som positive og negative. Koble den positive kabelen til plusspolen på inngangsterminalen på mottakeren til venstre og høyre høyttaler og den negative kabelen til den negative polen terminalene igjen. Pass på at ingen sønn av positive tråder er negative eller berører høyttalerne vil være kort, og vil ikke spille noen lyd. Gjenta for høyre høyttaler.

 Nå bare koble din CD-spiller eller annen lyd til mottakeren, og du er satt opp. Sett på din favoritt CD eller sang, lene seg tilbake og nyte.

 Hint

 Vær oppmerksom på at enkelte dyre butikker audio set-up med sine høyttalere. Du kan være å lytte til musikk på en $ 5000-mottaker, slik at det kan være bedre enn det vil være på mottakeren du kjøper.

 Hvis du oppdager at din database mangler stereo, vurdere å legge en subwoofer for å forsterke bassen.

 Det er uendelige måter å forbedre lydkvaliteten, når du har satt opp systemet. Legge til flere effektforsterkere og ved hjelp av en høy kvalitet kabel og kontakt plugger er to slike måter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha