Hvordan sette opp et trådløst webkamera

 Når du kjøper et webkamera, sørg for at det er concealable, har en god videokvalitet og ikke bremse nettverkstrafikk. Hvis du bruker kameraet for utendørs overvåking, kjøpe et webkamera som tåler tilfeldighetene været. Hvorvidt webcam brukes inne eller ute, installere webkamera til der den fusjonerer med miljøet. Det er best å kjøpe et webkamera fra samme produsent som ruteren. Dette sikrer kompatibilitet med ruteren. I tillegg trådløse kameraer gir fleksibilitet som de kan plasseres hvor som helst, og kan brukes overalt, som Internett-tilkobling er tilgjengelig.

 Ting du trenger

 Webcam Wireless

 Instruksjoner

 Samle nettverksinformasjon som Service Set Identifier og type sikkerhet som brukes av nettverket: WEP eller WPA. Hvis nettverket bruker WEP, få nøkkelen lengde. Hvis nettverket bruker WPA, få krypteringsalgoritmen som brukes. All denne informasjonen kan hentes fra produktbrosjyre av ruteren som brukes.

 Ta delt krypteringsnøkkel eller passord. Dette er passordet som brukes for å få tilgang til Wi-Fi-nettverk. Det ble opprettet da nettverket ble installert for første gang.

 Bestem deg for hvor du vil plassere webkamera. Hvis webkameraet plasseringen er langt fra ruteren, er flyttingen til den permanente plasseringen etter installasjonen fullført.

 Koble webkameraet til ruteren med en nettverkskabel, og slå på strømmen av webkamera.

 Kjør installasjons programvaren som følger med webkameraet på en datamaskin på samme nettverk som webcam.

 Skriv inn det trådløse nettverksinformasjon under installasjonen. Legg merke til IP-adressen til webcam.

 Koble ruteren webcam når installasjonen er fullført. Plasser webcam på permanent plassering.

 Test webkamera ved å skrive inn IP-adressen til webcam i nettleserens adressefelt. Hvis alt går bra, skal det vise et bilde.

 Hint

 Under installasjonen, hvis valget er gitt mellom mode "Infrastruktur" -modus og "Ad-hoc", velg "Infrastructure" modus.

 Når trådløse webkameraer brukes til ulovlige formål, for eksempel å spionere på ansatte eller innleid hjelp, kan det medføre straffeansvar. Når du bruker webkameraer uten sikkerhetswire, kan det også skape en falsk følelse av trygghet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha