Hvordan sette opp tillit kontoer Audit

 Hver Trust bør ha sin egen bekreftelse tillit konto for bruk av bobestyrer. Bobestyreren er ansvarlig for forvaltning og utbetaling tillit eiendom og tillit brukskonto forenkler disse funksjonene. Bobestyreren kan bruke den aktuelle kontoen for tilliten til å betale utgifter, investeringskjøp og spesielt til å utbetale penger til stønadsmottakere.

 Ting du trenger

 tillit dokument

 Trust Sertifisering

 Hvordan skape en tillit konto sjekk

  •  1

 Undersøke tillit dokumentet for restriksjoner eller spesifikke krav til hvordan og hvor du skal sette opp tilliten aktuelle kontoen.

 2

 Følg de relevante spesifikke krav som finnes i form av indenture. Dette trinnet gjelder bare hvis du stoler på dokumentet faktisk inneholder særlige bestemmelser om tillit konto sjekk.

 3

 Kontakt banken din og helst om det gir dagens beretninger om tillit. Hvis den ikke gjør det, må du ta kontakt med andre banker til du finner en bank som vil jobbe med deg.

 4

 Ta en kopi av dokumentet eller tillit, eller om du ønsker å holde privat tillit, tillit til banken sertifisering. Du trenger en av disse dokumentene for å sikre at tilliten finnes, og at du er bobestyrer.

 5

 Fullfør alle programmer og behandlingstrinn kreves av banken.

 Hint

 Ikke alle banker er skapt like. Faktisk vil mange banker ikke opprette en eksisterende konto med mindre du har også tillit investert i eiendom noen flere klarerings bankkontoer. Hvis du har problemer med å finne en bank å jobbe med, vurdere å kontakte meglerhuset som holder finansregnskapet av tillit. De fleste av disse finansielle institusjoner vil være glade for å tilby en tjeneste av tillit brukskonto, så lenge du holder en investering konto på sitt skrivebord.

 Aldri ta noen rettslige skritt før undersøke indenture. Alle klareringer er forskjellige, og du må være sikker på at du ikke bryter vilkårene for spesifikk handling av tillit. De fleste stoler ikke nevner noe om revisjonen av tillit kontoer; Men hvis din tillit er unntaket, og du ikke følger reglene, kan du avtale med den personlige juridisk ansvar hvis noen utfordrer deg på det. Beskytt deg selv ved å lese og bli kjent med vilkårene for tilliten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha