Hvordan sette opp utgående buffere på Junos Rutere

 Hele poenget bak å begrense den totale båndbredden allokeres til spesifikke videresending klasser som du ønsker et enkelt program trafikk eller unngå inntak av et helt sett € ™ s ressurser interfaceâ. Vel, hvis båndbredden er den viktigste kilden til cap, er bufferstørrelse en nær andre.

 I denne sammenheng, buffere se i tilgjengelig minne på et grensesnittkort er tilgjengelig for kø pakker før de ¡™ re sendt nedstrøms. Hovedsak, etter at ruteren utfører neste-hop oppslag, videresender pakkene i grensesnittet der ita € ™ s lagret i minnet.

 Grensesnittet og serverer sine køer basert på den relative prioritering av hver kø. Mens IT-tjenester køene, er pakker som sendes gjennom ruteren for en eventuell overgang er lagret på.

 I perioder med overbelastning, blir bufferne begynt å fylle opp. Hvis de ¡™ re helt full, vil eventuelle nye pakker sendt til grensesnittet kan bli droppet fordi det ikke er plass til å lagre dem.

 Fordi noen trafikk kan være mindre kritisk, kan du garantere en del av kaken buffer. Også, i likhet med tildekking av overføringshastighetene, kan du ønsker å hindre en viss klasse eller videre flyten fra å konsumere all tilgjengelig bufferplass.

 Konfigurasjonen av utgangsbuffere formen er lik konfigurasjonen for å gi form til utgående trafikk:


 {planleggere
 cos sched video {
 overføringshastighet 40 prosent;
 buffer-size 40 prosent;
 }
 cos-sched-buscrit {
 overføringshastighet 30 prosent;
 buffer-size 10 prosent;
 }
 cos-sched-noncrit {
 overføringshastighet 10 prosent;
 buffer-size 10 prosent;
 }
 cos-sched-default {
 Send-rate hvile;
 buffer-size-delen;
 }
 }

 Jo dypere buffer, jo mer forsinkelse som kan forekomme. I et godt fungerende nettverk, bruk bufferminne er generelt lav. Buffere er egentlig ment å absorbere støt med trafikk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha