Hvordan sette Suzuki Forenza Fyr

 Alle slags ting kan treffe forenza frontlysene ut av stilling. Hvis front vedlikehold er utført nylig eller hvis forenza lidd noen form for risting bevegelse av en kollisjon eller opp og ned på en bil heis, legg merke til målsettingen om dine frontlys bjelker. Hvis de synes litt av, følg denne prosessen for å rette dem opp.

 Ting du trenger

 Kort flat skrutrekker

 Lommelykt

 Instruksjoner

 Ned en rolig strekning av veien om natten, ser målet for de to bjelker av frontlykter og for å bringe de justeringer du trenger å gjøre.

 Parkere forenza ca 25 fot av en flat vertikal vegg, head-on motsatte. Sett det i parken, slik at frontlysene på, kjør motoren og trekk panseret utløserhåndtaket.

 Løft panseret og åpen støtte. Bruk lommelykt for å se nøye på baksiden av hvert frontlys forsamlingen. I hvert vil du se en svart skrue på en halv tomme fra toppen av forsamlingen og en halv-tommers utenfor sentrum mot midten av bilen. Denne skrue styrer den horisontale orientering av pærene. Like nedenfor disse skrue på en halv tomme fra bunnen av hver frontlys montering, er to skruer som styrer den vertikale orientering av pærer.

 Se på lysstrålene på veggen som du justerer beacon som har den største justering. Hvis begge synes like ut av stilling, kan du begynne med heller. Juster retningen ved å dreie den aktuelle skruen med en flat skrutrekker. Hvis skrutrekkeren er lang, kan du ha problemer med å finne plass til å arbeide.

 Juster den annen pære, slik at det er symmetrisk i forhold til den første.

 Lukk panseret og få bilen tilbake på veien. Kontroller at frontlys bjelker er justert for å gi et klart bilde av veien uten å blende bilførere møtende biler. Dersom frontlykter kreve flere justeringer, går du tilbake til samme sted du pre-set og gjenta prosessen.

 Hint

 Den offisielle brukerhåndboken for forenza foreslår at du tar bilen til et autorisert serviceverksted for justering, som de vil bruke spesialutstyr for å gjenopprette fyret Målet til fabrikkstandarder. Det er ingen fare i å bringe målet og gjøre det selv, men.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha