Hvordan sjekke IMEI en informasjons iPhone

 Hvis du nylig har kjøpt en iPhone fra et sted i tillegg til Apple selskapet, kan du sjekke den internasjonale informasjonen Mobile Equipment Identity på din iPhone. Informasjon Forskning IMEI returnerer omfatter type telefon, selskapet som produserte telefonen og viktigste, hvis IMEI er gyldig. Hver mobiltelefon har en IMEI-nummer og mobiltelefon selskaper bruke den til å hindre folk fra å koble til trådløse nettverk med stjålne telefoner. Det tar litt tid å finne IMEI-nummer og IMEI søke informasjon fra din iPhone, slik at du kan vite om telefonen er stjålet.

 Instruksjoner

  •  1

 Trykk på "Home" -knappen og låse opp iPhone.

 2

 Pek på "Settings" for å få tilgang til din iPhone innstillinger, for eksempel e-postinnstillingene og maskinvare.

 3

 Velg "General" innstillinger listen og trykk "Om". Du kan sjekke informasjon om nettverket, serienummer og IMEI her.

 4

 Rull gjennom listen av informasjon til du finner "IMEI". Den 15-sifret nummer til høyre for IMEI er IMEI-nummeret til telefonen din.

 5

 Gå til et webområde som spesialiserer seg på IMEI, slik som internasjonale nummerplaner eller Tech Yard og oppgi IMEI-nummeret.

 6

 Trykk "Enter" og IMEI informasjon å komme som den type telefon og gyldigheten av IMEI-nummeret. Hvis nummeret er ugyldig, betyr det at telefonen blir stjålet, og telefonen kan bli blokkert fra å få tilgang til et trådløst nettverk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha