Hvordan sjekke Intelligent Load Balance

 Smart Communications, også kjent som SMART, er en leverandør av trådløse tjenester basert på Filippinene som gir internasjonale forhåndsbetalt mobiltelefon planer og etterskudd, mobilt Internett, tekstmeldinger, multimediemeldinger og trådløst bredbånd. Det er noen praktiske måter å sjekke intelligent lastbalansering din mobiltelefon. De varierer i henhold til planen og kontoinnstillingene.

 Sjekk din intelligent lastbalansering

  •  1

 Lag og åpne en konto på registreringssiden og på vegne av Smart Klikk på registreringsknappen og følger instruksjonene for å opprette en konto, eller logg inn hvis du allerede har en konto.

 2

 Få tilgang til SMART-menyen på din mobiltelefon. Velg "Buddy Balance" alternativet. Vent en tekst som inneholder saldoen. Merk at dette alternativet gjelder bare for smarte møter og snakke 'N Tekst abonnenter.

 3

 Send en SMS til 214. I tekstforståelse "? 1515. "Trykk" send "og vent til saldoen din informasjon sendes via tekst. Merk at du sender en tekst gjelder kun 214 Smart møter og snakke 'N Tekst abonnenter.

 4

 Send en SMS til 211. Type "Bill?" i kroppen av teksten. Trykk på "send" og vent til saldoen din informasjon sendes via tekst. Vær oppmerksom på at du sender en tekst gjelder kun 211 Smart Gull og Gull Lite portofritt abonnenter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha