Hvordan sjekke motoroljen i en Kawasaki Lakota 300

 All Terrain Vehicles er generelt spesialbygd for enten arbeid eller lek. Kawasaki Lakota 300 fyller behovet for hardt arbeid, men moro, sykling. Kan skilte med en 300 cc motor, sporty karosseri og en robust chassis, er Lakota en jack-of-all som er like hjemme på ranchen eller på stier. Men holde Lakota godt vedlikeholdt er nøkkelen til et langt og lykkelig forhold, og starter med vanlig sjekk oljenivået for å sikre at motoren smøring den trenger for å fungere skikkelig. Kawasaki har innarbeidet en oljenivåglass i motoren.

 Ting du trenger

 Motorolje

 Håndpumpe

 Instruksjoner

 Slå tenningen av ATV på og starte motoren. La oljen varmes opp ved å la den gå i tre til fem minutter. Stopp motoren når oljen er varmet opp, slå av tenningen. Oljen vil øke noe som det varmes, gi en nøyaktig indikasjon på motoroljenivået.

 Squat ned litt til høyre for ATC og finn oljelampe på motoren. LED er plassert rett under veivhuset riktig dekning bak bremsepedalen motorsiden.

 Legg merke til oljenivået i oljenivåglasset i forhold til merkene trykt på toppen og bunnen av glasset av oljen syne. Disse merkene representerer den totale kapasiteten på motorolje, med øvre markering som angir maksimal kapasitet på hydrokarboner og den nedre merket som indikerer at oljen er nesten oppbrukt. For best resultat, bør oljenivået være sentrert mellom de to merkene.

 Fjern oljepåfyllingslokket på høyre veivhuset dekselet. Sakte legger oljen gjennom oljepåfyllings å heve oljenivået i sentrum av glasset av oljen syne. Drenere overskytende olje ved hjelp av en håndpumpe for å senke oljenivået i midten av glasset i olje syne. Skift oljepåfyllingslokket.

 Hint

 Alltid varme opp oljen i motoren før du sjekker oljenivået. Den kalde olje og gi en unøyaktig lesing kan lede deg til å overfylle motoren.

 Senk oljenivået hvis det er nær toppmerket for å hindre oljen blåse gjennom luftfilteret. Bargains kan tette luftfilteret og påvirke ytelsen til din ATV.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha