Hvordan sjekke om en bil tittel Status

 Det er viktig å fastslå som status av et kjøretøy før kjøper den. Verdien av et kjøretøy er mye mindre hvis det har en dårlig tittel, fordi det ikke kan registreres eller lovlig. Noen saker av verdipapirer for å verifisere gjenoppbygges eller berging tittel. Også se etter eventuelle heftelser på tittelen.

 Instruksjoner

 Lokalisere bilen identifikasjonsnummer på bilen. VIN er plassert på deler av kroppen og rammen av bilen. Det kan også bli funnet på tittelen, forsikring eller papirer for registrering.

 Utfør et historisk forskning kjøretøy ved hjelp av en VIN. Det finnes flere forskjellige selskaper som genererer kjøretøy historie rapporter, inkludert CarFax og Autocheck er.

 Evaluere kjøretøy historie rapport for tittelen problemer. Tittel utvinning eller inkludere en rekonstruert tilstand. Ser også for å se om bilen har blitt rapportert tidligere at utgjorde børsnotert eller lien på tittelen.

 Ring din lokale Department of Motor Vehicles og å gi VIN av bilen. De kan være i stand til å gi grunnleggende informasjon om spillet, i henhold til statlige og lokale personvernlover. Noen stater tillater deg å sjekke status på VIN og tittel på nettet. Andre krever juridisk eier av bilen for å ringe for informasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha