Hvordan skape et barn modell kan gjøre Neurone

 Få et håndtak på nevrovitenskap kan ikke virke som en lek, men litt forskjellig fargede piperensere er alt du trenger å gjøre din egen celle eller nerve nervecelle modell som omfatter alle de grunnleggende funksjonene i disse cellene. Barn så unge som tredjeklassinger kan fullføre dette prosjektet med litt hjelp til å definere dine spirende biologer som arbeider på denne vitenskapen prosjektet uten forsinkelse.

 Ting du trenger

 Red piperenser

 Blå piperenser

 3 hvite piperensere

 Svart piperensere

 Grønn piperenser

 Instruksjoner

 Rull den røde piperenser til en ball. Dette vil være cellelegemet.

 Trykk på den blå renere slangen gjennom sentrum av kroppen før ballen er i midten av ren blå slangen. Brett de to halvdelene av den blå piperenser sammen inntil de møtes og deretter vri sammen for å danne et enkelt fett "tail" festet til kroppen. Dette representerer axon til cellen.

 Skjær tre hvite piperenser i to og presse hver brikke gjennom legemet av cellen inntil den kommer ut på den andre siden av kroppen. Disse piggene eller korte hvite tentakler representerer dendritter i cellen.

 Vikle en svart piperenser rundt aksonet. Den blå av axon må fortsatt være synlig. Dette representerer myelinskjeden i modellen. Trim overflødig lekkasje piperenser etter utløpet av axon.

 Skjær grønn piperenser i tre, og å vikle et rundt spissen av axon, vekk fra kroppen. Dette representerer terminal synaptic celle.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha