Hvordan skifte olje på en Scion TC

 Endre olje med jevne mellomrom, som foreslått av bruksanvisningen for din Scion, kan gå en lang vei å forlenge levetiden på Scion og holde fersksmurte motor. Gjør deg selv er en rask prosess som kan gjennomføres med en kort liste over verktøy og materialer. Scion har en relativt liten bunnpanne, slik at oljen renne tid vil være minimal i forhold til biler med større og større oljekapasitet motorer.

 Ting du trenger

 14 mm foring

 Pipenøkkel

 oljeavtappingsbeholder

 Plast trakt

 4.2 Olje kvartalene

 Bukker

 tar gulvet eller sakse jack

 Instruksjoner

 Løfte fronten av Scion bruke en jack eller saks inngrep som er utstyrt med bilen. Place bukker under hver løftepunktet for å holde fronten av bilen opp.

 Plasser oljepanne under oljepluggen.

 Løsne tappepluggen med 14mm socket å frigjøre oljen i avløpet pannen.

 Som oljen renner ut i dryppskålen, gå til motorrommet og løsne hetten plassert på motorens oljepåfyllingshalsen. Å bidra til å eliminere lufttrafikkrestriksjoner og akselerere hastigheten som olje avløp.

 Skru oljetappepluggen når oljen er ferdig drenering. Vær forsiktig så du ikke over stramme hodeskruene.

 Sett trakten i oljepåfyllingen og sakte helle den nye oljen i motoren din. Skru av lokket på motorolje filler halsen på plass når du har betalt alle 4.2 liter.

 Start motoren og la bilen på tomgang i ro i noen minutter for å fullføre prosessen og sirkulere den nye oljen i motoren din.

 Hint

 Det er alltid en god idé å jevnlig sjekke oljenivået på motoren din, men det er spesielt viktig å gjøre etter å ha fullført trinn 7 for å sørge for at du har betalt riktig mengde olje.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha