Hvordan skifte olje pumpe på en Ford 302

 Ford 302 motoren har vært brukt i mange Ford biler og lastebiler fra slutten av sekstitallet til tidlig i 2000. Ofte referert til som en motor av Windsor, kan du lett finne ut om din Ford en 302 å se på VIN nummer av bilen. Hvis åttende bokstaven "H", er det 302. Det er viktig å vite når du trenger å endre oljepumpen. På en Ford 302 Dette er en relativt enkel jobb. Andre typer Ford motorer vil kreve en annen tilnærming.

 Ting du trenger

 oljeavtappingsbeholder

 Socket sett

 Jekk

 Bukker

 Oljepumpe pakning

 Oil Pump

 bunnpanne pakning

 Motorolje

 Fjern den gamle oljepumpe

 Parkere Ford på et plant underlag. Dra en oljepanne under motoren. Sørg for at det er under oljepluggen på siden av bunnpannen boltet til bunnen av motoren.

 Fjern oljedreneringspluggen med en socket sett, og la all motoroljestrømmen ut. Bytt ut oljepluggen da ikke mer olje kommer ut.

 Jack fronten av bilen og bære vekten av bilen på jack. Du kan hoppe over dette trinnet hvis din Ford chassis er høy nok til å gi enkel tilgang til boltene som holder sluket skuffen. Du vil nok plass til å være ubehagelig å være i stand til å arbeide med en pipenøkkel.

 Løsne og ta ut skruene som fester bunnpannen til undersiden av motorblokken. Trekk bunnpannen av motoren. Fjern oljepanne pakning og kast.

 Følg arm kollektoren til der den kobles til oljepumpen. Finn de to boltene som holder oljepumpe til motorblokken.

 Fjern festeboltene på oljepumpen og fjerne pumpemotoren. Dette fjerner også samleren arm, som det er festet til pumpen. Ikke bry deg om det; det vil være en ny arm festet til den nye oljepumpe.

 Installer en ny oljepumpe

 Spør den nye selolje pumpe forsegling på kontaktflaten av oljepumpen. Kontaktflaten er den flate metalldelen av pumpen som trykker mot motorblokken når installert.

 Løft pumpen på plass og sett den inn i motorblokken. Pass på at pickup arm ned pumpen er på vei ut av motoren og hvor bunnpannen vil. Hvis du ikke husker hvordan sump vil, før du setter pumpen på plass holder pannen slik at den er på linje med bolthull, slik at du kan se retningen på pannen. Ikke bekymre deg om å sette inn den gale enden av pumpen i motoren, kan det fungere bare én måte.

 Plasser festebolter gjennom pumpen boltehullene og stram med en pipenøkkel. Du ønsker å stramme boltene til de er for hånd, slå deretter 1/4 omdreining med fastnøkkel. Du kan fortelle når en bolt strammes for hånd når du bruker en pipenøkkel for å installere fordi det vil være ingen nøkkel motstand under bruk før det er stramt til hand.

 Installer den nye bunnpanne pakning på kanten av bunnpannen, slik at skruehullene i den felles linje med bolthull i pannen.

 Løft pannen opp og sette i bolter. Stram til for hånd. Ikke stram forbi hånd stramt. Gå til neste trinn, der du kan bruke et mønster for å stramme boltene, slik pan rammer og forsegler skikkelig.

 Fullfør stramme boltene som holder oljepanne fra motorblokk, som arbeider i en mal, slik at du strammer alle boltene litt om gangen, arbeider fra den ene siden til den andre før den de er alle en hel omdreining med fortiden pipenøkkel er for hånd. Arbeide i en modell vil sikre pannen er festet i et nivå modus slik at den opprettholder en god forsegling.

 Legg motorolje. Sjekk spesifikasjonene til Ford lastebil eller bil for å vite hvordan du skal. Merk at hvis du heve bilen på bukker mens du endret oljepumpe, må du senke den til bakken før du legger oljen.

 Hint

 Avhengig av alder på bilen din, kan det være lettere å gjenoppbygge oljepumpen enn å finne en ny. Bruk linken ressursene nedenfor for å lære mer om feilsøking oljepumpen når han gikk ut av bilen.

 Aldri endre olje pumpen på en bil som nylig ble gjennomført. La alltid bilen motoren avkjøles, eller du kan bli alvorlig brent.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha