Hvordan skrive en bil for bedrifter

 Mellom prisen på bilen, vedlikehold og vedlikehold, og holde opp med inspeksjoner og forsikring, kan eie en bil bli dyrt. Men hvis du bruker bilen på noen måte for din bedrift, er det mulig for deg å skrive den av som en bedrift bekostning når du filen din skatt og øke sjansene for å få refusjon.

 Ting du trenger

 Records

 Kvitteringer

 Instruksjoner

 Plasser en liten mappe i hanskerommet. Hver gang du fyller opp på gass, får et oljeskift, fornye inspeksjon eller betale for noen form for tjeneste knyttet til bilen din, kan du sende en kvittering for avgiftene i denne mappen før skatt sesongen .

 Lag et regneark for å holde orden på alle virksomhetsrelaterte kurs som du kjører i bilen, som stopper på bank, postkontor eller midten av kopien.

 Opprette et eget regneark for å spore miles du kjører til jobb, og til og fra alle andre områder knyttet til virksomheten, hver dag. Inkluder kolonner for destinasjon og å komme ut, formålet med reisen, lesing på kilometertelleren stoppet og utgangspunktene og den totale kjørelengde på dine potensielle kunder. Utvikle en vane å fylle denne informasjonen hver gang du bruker bilen.

 Ta med all den informasjonen du samlet i de tre foregående trinnene til revisor når det gjelder tid til å betale skatt.

 Hint

 Tunge kjøretøy som SUVer, lastebiler og varebiler som brukes for virksomheten å kvalifisere seg til § 179 fradraget, som lar deg trekke opp til $ 250.000 av kapital oppkjøp.

 For å unngå en revisjon og maksimere muligheten til å få en retur, holde notatene så detaljert og grundig som mulig. Spør alltid om kvittering hvis tjenesten eller produktet har ingenting å gjøre med bilen. Hvis det ikke er aktuelt for din skatt, kan du alltids kaste senere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha