Hvordan skrive en regning Your House Selge huset

 Selge en bolig er ofte en kompleks prosess som innebærer vurderinger, filmvisninger, Realtors, escrow og masse penger. Hvis du bestemmer deg for å selge ditt hjem på egen hånd - dette er din rett, men du har fortsatt å håndtere boliglån selskapet separat - du kan kutte byråkrati og kostnader ved å skrive din egen gjerning og til stede for de nye eierne å signere. Inkludert gode vilkår og har vitnet, vil avtalen være like god som en annen.

 Instruksjoner

  •  1

 Skriv kontrakten er signert av begge parter som er av lyd sinn og kropp. Indikerer at ingen av sidene er overbevist til denne avtalen. Du må inkludere datoen kontrakten er underskrevet i denne innledningen.

 2

 Oppmerksom på verdien av huset under sin siste vurdering og merk beløpet som kjøpere vil betale for huset. Legg merke til detaljene når de vil gi deg penger. Du må ta med denne betalingen de blir nødt til å gi deg, når pengene skal leveres, og hva som vil skje hvis pengene ikke ble mottatt.

 3

 Skriv en bestemmelse om at kjøpere har undersøkt eiendommen og er fornøyd. Indikerer de kjøpe hjem "som den er" og alt de finner senere at deres motvilje er ikke en grunn til å utfordre kontrakten.

 4

 Inneholde en beskrivelse av ditt ansvar som selger. Forklare i detalj når du forlater huset, hva staten du reiser, når du har tjenestene overført, og når de nye eierne kan flytte inn.

 5

 Skriv klausul frigjøre deg fra ansvar til eiendommen utover det som er beskrevet i kontrakten.

 6

 Signer og dater kontrakt i nærvær av en notar og to vitner. Lage kopier for deg selv, for innehaveren av boliglån, og de nye eierne av huset.

 Hint

 Konsultere en advokat i utarbeidelsen av en handling av å selge en bolig er en god idé. Et hjem er en stor ting å selge, og du vil ikke vil gå glipp av noe.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha