Hvordan skrive et brev ber tilbakebetaling av Car Rental

 Bilulykker koste deg mer enn reparasjoner for skade påført bilen din; det kan være andre kostnader for medisinske utgifter og tapt lønn til bilutleie avgifter. Mange ulykker er mindre, og det ville ikke være kostnadseffektivt å engasjere en advokat. Hvis du leid bilutleie avgifter som følge av ulykken, skrive et brev med forespørsel til en annen sjåfør eller deres forsikringsselskap for å kreve erstatning.

 Ting du trenger

 Kopi av leiebil regningen

 Kopi av politianmeldelse i tilfelle ulykke

 Kontaktinformasjon til den andre personen involvert i ulykken eller deres forsikringsselskap

 Instruksjoner

 Skriv brevet starter med hodet, inkludert navn og adresse, samt navn og adresse på den personen du skriver brevet. Legg inn dato og hevder nummer om brevet går til et forsikringsselskap. Adresse bokstaven "Til den det måtte angå" eller bruke en tittel og navnet om brevet er fra en person.

 Gi en kort oppsummering av ulykken, for eksempel datoen for ulykken, folk involvert, og tverrgater eller plassering. For eksempel "The 2 mars 2010, Smith traff min bil hodet på i skjæringspunktet mellom Fourth Street og Broadway Street i Jacksonville, Florida." Forklar hvorfor du trenger å leie en bil etter ulykken, den endelige kostnaden, og forklare hvorfor du trenger leiebil for tidsperioden. Støtter dette bevis med en kopi av din leiebil regning eller faktura.

 Forklare i detalj hvorfor den andre personen var på feil i ulykken. Ingen person eller selskap refunderer leiebil gebyr hvis du ikke forklare hvorfor en domstol ville tvinge ham til å betale. Den andre sjåføren hadde kjørt på rødt lys eller bak deg? Merk at hvis den andre sjåføren fikk en billett for alle trafikkforseelser. Hvis politiet billett den andre sjåføren, er det større sjanse for en domstol fant ham ansvarlig for ulykken. For å støtte denne informasjonen med en kopi av ulykken rapporten eller politiet.

 Oppsummer brevet med en uttalelse krevende refusjon av bilutleiekostnader. For eksempel "av grunner nevnt ovenfor, ber jeg om refusjon av bilutleie utgifter i mengden $ 231,30." Inkluder en bestemt frist for et svar, som 30 dager. Statlige dokumenter du feste din søknadsbrev. For eksempel, "knyttet til dette brevet er en kopi av min faktura for leie av bil og en kopi av politirapporten." Lukk brevet med et høflig, men formell erklæring av din tid og forstå den beste måten å kontakte deg.

 Undertegne "hilsen" eller brev med "hilsen" løpet av tre linjer, skriv inn for- og etternavn. Space og en ekstra linje, legge til fet og kursiv "bokser" for å indikere at du inkluderer dine deler støtte med brevet. Signer brevet i blått eller svart blekk i den plassen du gitt ovenfor der du skrev navnet ditt.

 Hint

 Denne tilnærmingen kan brukes til å be om tilbakebetaling av ditt eget forsikringsselskap også.

 Hvis ulykken forårsaket alvorlige skader, medisinske utgifter, eller inkluderer smerte og lidelse, ikke for å sende en forespørsel om tilbakebetaling brev bare leiebil og sterkt vurdere å be en advokat. Kontakt din lokale Advokatforening eller rettshjelpsorganisasjon for en henvisning. De fleste advokater tilbyr en gratis konsultasjon.

 Ikke enige om å signere en utgivelse for hele ulykken. Bare signere en fraskrivelse slippe forsikringsselskapet for noen plikt til å refundere bare leiebil.

 Hvis forsikringsselskapet betalt for en del av din bilutleie avgifter, kan du kontakte påstander agent i forkant av å sende et brev med forespørsel. Et forsikringsselskap har rett til refusjon av utgifter på grunn av ulykken, også, og i mange stater, du må spørre leiebil avgift refusjon din bedrift til forsikring og beløpet som du har betalt på egen hånd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha