Hvordan skrive et brev for å forsvare meg selv i retten

 Prøv å forsvare deg selv i retten kan være en vanskelig oppgave hvis du ikke vet nøyaktig hvor. En av de beste måtene å forsvare deg selv slik at du kan tenke fremover på en organisert måte er å skrive et brev for å lese eller leses på høringen. Å gjøre dette kan gjøre alle dine tanker er bygget på den beste og mest lesbare måte for retten å forstå. Skriving av en av disse bokstavene er relativt enkel.

 Instruksjoner

  •  1

 Skriv en sterk uttalelse begynnelsen. Den første linjen vil sette tonen for resten av brevet, vil det være nødvendig å høres trygg, profesjonell og klar til å forsvare deg selv. Det er godt å la opposisjonen vet at du ikke er redd for anklagene mot deg og la dem vite at du har gjort leksene dine. Erklæringen må være sterk begynnelse for alle i retten vet at du er klar for alt.

 2

 Ord midten segmentet og sterkt ønsket informasjon. Ikke tur om hvordan du er uskyldig og utsatt for falske anklager. Det bør være godt strukturert og utvikles. Ikke bry deg for mye tid til rettssalen, men ikke kort nok slik at det er lett å glemme og lett å feilsiterer. Vær rask, men grundig og til poenget. Mark med flere intelligente juridiske uttalelser som viser retten at du har gjort leksene dine og tar på alvor.

 3

 Avslutt brevet og sterkt. Den siste setningen er ofte den eneste som folk flest lytter vil huske. Dette blir tilfelle, prøve og oppsummere hele brevet i en setning eller to. Den siste tanken bør si at du blir fornærmet av tiltalen, eller hvis du bare vil ha en god rettferdighet. Det bør være noe som forteller retten at du er uskyldig, og du er på siden av ekte rettferdighet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha