Hvordan skrive et brev til Opt-Out of HAMP

 Boligene Adjustment Program rimelig, eller HAMP, ble opprettet for å hjelpe huseiere unngå foreclosure. Den føderale programmet lar kvalifiserte låntakere til å betale lavere rente og forlenge levetiden til lånet slik at månedlige utbetalinger er betydelig redusert. Noen långivere krever at du søker om HAMP først før de tilbyr deg andre interne programmer. Men de fleste långivere gir deg muligheten til å velge bort HAMP og fart langs sin egen modifikasjon programmet hvis du er kvalifisert. Gjennomgå de eksakte forholdene før de bestemmer seg for HAMP.

 Instruksjoner

 Komponere et brev til utlåner ved hjelp av en virksomhet format. Brevet må skrives og har din adresse og dato øverst til venstre side.

 Skriv inn kontaktinformasjon til utlåner. Hvis du har en bestemt representant som du jobbet med, hans eller hennes navn. Adressere brevet til representanten din hvis du har en. Ellers "Til hvem" er akseptabelt.

 Inkluder legitimasjonen med banken som et lån eller kontonummer. Legg memo linje som sier: "RE: HAMP Opt-Out".

 Introduser deg selv i åpningen ledd og omformulere hensikten med brevet. Forklar at du ønsker å melde deg ut av den føderale programmet.

 Forklar situasjonen nærmere i det følgende avsnittet. State hvilke andre alternativer du er interessert i stedet for HAMP, for eksempel hvis du ønsker å motta en modifikasjon programmet at din bank. Hvis din representant har tilbudt et bestemt program, inkluderer detaljene i brevet.

 Konkludere brevet med din kontaktinformasjon i tilfelle banken har oppfølgingsspørsmål. Signere brevet og beholde en kopi som referanse. Send brevet rekommandert med kvittering. Vare på kvitteringen som referanse.

 Hint

 Ta kontakt med en advokat eller rådgiver før de bestemmer seg for boliger HAMP.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha