Hvordan skrive et brev Vedlikehold

 Når du leier et hus eller leilighet, må utleier gi deg et boareal trygt og beboelig. Dette krever vanligvis utleier å foreta nødvendige reparasjoner til kritiske komponenter i stua, for eksempel taket, rørleggerartikler og oppvarmingssystem. Hvis du trenger vedlikehold eller reparasjon, skrive et brev til utleier ber ham om å foreta rettidig reparasjoner.

 Instruksjoner

 Formater brevet som et forretningsbrev. Registrer din adresse øverst på siden og skrive datoen nedenfor. Under datoen, skriv navnet og adressen til utleier. Bruk en skikkelig hilsen: «Kjære Mr. Jones:".

 Diskutere problemet med din leilighet i første ledd. Start med formuleringer som «Jeg skriver dette brevet for å informere deg om at leiligheten min er i behov av reparasjon. Spesielt "

 Minn eieren av hans plikt å gjøre reparasjoner inkludert språket i leieavtalen som beskriver eiers ansvar. Gi eieren en periode for vedlikehold.

 Du kan starte med språket som "I samsvar med vår leieavtale, er det din plikt å gjøre de nødvendige reparasjoner og vedlikehold." Som for fristen, alvorlige problemer, bør problemet være løst innen 24 timer ; små problemer må løses innen 48 timer, ifølge Nolo, en juridisk informasjon nettsted.

 Forbli vennlig og høflig, men beskrive hvordan du har tenkt å gjøre hvis problemet ikke er løst raskt. For eksempel, utleier-leietaker lover normalt for at en leietaker til å holde tilbake leie dersom utleier ikke gjør reparasjoner. Du kan true med å holde tilbake husleie og plasser i en sperret konto hvis problemet vedvarer.

 Signere brevet og sende det til utleier. Behold en kopi av brevet som referanse.

 Hint

 Hvis problemet er alvorlig, bør du prøve å kontakte eieren direkte på telefon eller personlig. Hvis du selv fikse problemet --- for eksempel ved å leie din egen eller kjøpe rørlegger reparere utstyr --- gjenvinne utleier.

 Problemstillinger knyttet til vedlikehold og reparasjon av utleieboliger er vanligvis kontrakts og styrt av kontrakten. Hvis det oppstår problemer, må du kanskje søke juridisk bistand. Staten lover kan variere avhengig av i hvilken grad du kan holde tilbake husleie og nøyaktige prosessen som du trenger å gjøre. Du bør ta kontakt med en advokat før du fortsetter på egen hånd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha