Hvordan slå din Jeep 4X4 I

 Jeep, den eldste off-road bilprodusent, har historisk utviklet firehjulsdrevne biler for bruk i både sivile og militære. Firehjulstrekk er en mekanisme som tillater bedre opplevelse terrenget sjåførene i å overføre dreiemoment til alle fire hjul samtidig av motoren. Slå på egenskapene til firehjulstrekk Jeep er en enkel prosess som kan gjøres i noen få trinn.

 Anvendelsen av et ved overføring spak

  •  1

 Vri nøkkelen til ON / KJØR posisjon og finn overføre saken spaken, som vanligvis er plassert mellom setene for fører og forsetepassasjer.

 2

 Flytt spaken 2WD til 4WD å engasjere firehjulstrekk evner. Du kan bytte til 4WD beveger seg eller stasjonær. Hvis du bytter til 4WD mens i bevegelse, et øyeblikk slipper gasspedalen umiddelbart etter at bryteren for å aktivere rask engasjement / utkobling av overføringen saken. På noen Jeep modeller som Jeep Wrangler, er fartsgrensen for å bytte til 4WD 50 miles per time, mens andre har ingen fartsgrense. Rådfør deg med bruksanvisningen for den maksimale hastigheten som du er i stand til å bytte til 4WD.

 3

 Kjør Jeep 4WD off road og kun i ekstreme forhold, for eksempel snø eller på våt asfalt. Kjøring på et tørt og hardt gulv, som en bygate eller motorvei, kan skade girkassen hvis Jeep 4WD-modus. Alltid sette 2WD når forholdene for engasjerende 4WD ikke er til stede.

 Slå 4WD Low

 1

 Følg trinnene ovenfor for å bytte til 4WD LOCK og tregere til 2-3 mph.

 2

 Shift automatgir bilen i fri eller, hvis du kjører med en manuell girkasse, trykk på clutchen helt og fast flytte 4WD overføre saken spaken lav mens bilen er fortsatt rulle. Sørg for å hoppe på spaken til nøytral overføre saken når du bytter til 4WD Low.

 3

 Sjekk oversikten for lys som indikerer at overgangen var vellykket før du slipper clutchen eller setter bilen i gir. Hvis lyset blinker, mislyktes farten. Hvis det skal være på hele tiden, er bilen 4WD Low modus. I denne modusen vil motorhastigheten være mye høyere enn vanlig. Denne modusen bør bare brukes til tauing eller for ekstreme forhold. Unngå overdreven motorturtall eller over 25 km / h.

 Bruk av T-håndtak

 1

 Vri nøkkelen til ON / RUN posisjon og finn THandle, vanligvis plassert mellom fører og forsetepassasjer.

 2

 Trekk T-håndtak igjen og sjekke dashbordet for å se om de 4WD indikatorlamper. Hvis det viser på, er Jeep i 4WD-modus.

 3

 Trekk T-håndtak igjen når du er ferdig med 4WD-modus. Sjekk oversikten for å sikre at riktig lys slås av. Husk, aldri bruke 4WD på tørr, hard fortau.

 Hint

 På noen Jeep-modeller, er det 2WD og 4WD modusene representert ved 2H og 4H hhv.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha