Hvordan slå telefonen til en mobil Wi-Fi Hotspot

 Avhengig av mobiltelefonen, kan du være i stand til å bruke det som et mobilt hotspot for Internett-tilgang på den stasjonære eller bærbare. Dette kan være en nyttig funksjon for hyppige reisende, studenter og forretningsfolk som ikke ønsker å være avhengig av offentlig tjeneste Wi-Fi for å sjekke e-post, se dokumentene på internett og vurdering. Hvis du har en telefon som kan brukes som en mobil hotspot, avhenger av om du har Internett-tjeneste på din mobiltelefon og en bærbar medium som støtter mobile hotspots.

 Instruksjoner

 Kontakt mobiloperatøren for å finne ut om du kan bruke telefonen som et mobilt hotspot. Operatører som AT & T og Verizon data planer som kunder kan kjøpe som tillater dem å bruke sine mobile enheter som en trådløs hotspot. Prisene for disse pakkene varierer avhengig av mengden dataoverføring du trenger. Du kan bruke telefonen som et hotspot vil også avhenge av hva slags telefon du har. Populære telefonmodeller som har denne evnen inkluderer iPhone og Android.

 Registrer deg for en dataplan med leverandøren din, slik at du kan begynne å bruke telefonen som mobilt hotspot. data planer faktureres månedlig og lagt til din mobiltelefon regningen.

 Opprett en kobling mellom den bærbare datamaskinen og mobiltelefonen ved å følge instruksjonene på bestemt enhet. På iPhone, må du gå til "Innstillinger" -menyen, klikk på "General", klikk på "Network" og velg "Set Up Personal Hotspot". For å aktivere mobil hotspot, eller inneholder, på Android, må du kjøpe og installere en applikasjon på Android Market som PdaNet eller Easy Tether. I tillegg til å laste ned programmet på telefonen, må du installere den nødvendige programvaren på datamaskinen fra påføringsstedene.

 Surfe på Internett fra datamaskinen etter at du har koblet datamaskinen til Internett signalet fra telefonen. Avhengig av hvilken type telefon du har, vil du være i stand til å koble til via et trådløst signal, Bluetooth og USB.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha