Hvordan Slipp Pan olje i en Dodge Durango

 Dodge Durango sport utility vehicle, og er en del av Chrysler linje siden introduksjonen i 1993. Bilen fikk modifikasjoner i 2004. Det finnes flere typer Durango motorer, men de vanligste er motorene på 3.7L . Sumpen i Dodge bilen vil trenge droppet når det er skade på den, eller når du skal rengjøre.

 Ting du trenger

 Jack og stearinlys

 olje drypp panne

 Keys

 Instruksjoner

 Slå på Durango og kjøre den i minst 10 minutter et par ganger rundt blokken er bedre. Dette vil få motoroljetemperaturen slik at det å drenere bedre for deg.

 Parkere bilen på et flatt og stabilt underlag som gir deg nok plass til å bevege seg under. Jack Durango følge instruksjonene som følger med din beslutning og stearinlys.

 Åpne panseret på Durango og ligger motorolje cap, funnet på høyre side av motoren, til midten. Fjern lokket ved å vri det og satt til side, slik at ventilasjon og pressen press.

 Klatre plassert under bilen og bunnpannen. Bunnpannen er på undersiden av motoren, mellom bildekk. Det er en rektangulær plate med en hette i enden mot baksiden av bilen.

 Plasser en olje fat under bunnpannen og ta ut kontakten ved å vri og trekke. Dette vil frigjøre all oljen kjøretøy, tømming i pannen under. La oljen renne før det utelatt ingenting.

 Bruk en fastnøkkel til å løsne boltene på bunnpannen. Det er totalt 17 av dem ligger rundt kanten av bunnpannen, koble motorrammen. Oppbevare trygt.

 Fjern oljepumpesugeledningen av bunnpannen og pakning, som er forbundet med oljesumpen. Du vil finne disse så snart du slippe bunnpannen.

 Hint

 I Durango 4.7L motor, må du fjerne den negative batteriet plassert under batteridekselet før du fortsetter. Ta av dekselet strukturelle, eksos Y-pipe, starter motor og girkasse oljekjøler linjer er alle på eller i nærheten av sumpen og fjernet med en nøkkel.

 I Durango 5.7L motor, må du installere en motor støtte enhet siden motorrammen bør løsnes til bunnpannen for å fjerne. Med mindre du har omfattende fasiliteter og kompetanse til å utføre dette trinnet, er det sterkt anbefalt å la en profesjonell til å fjerne bunnpannen i dette merke og modell av Durango.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha