Hvordan snu punktet på en symaskin

 Symaskiner har en punkt-reverse-funksjon som lar deg lagre flere poeng du har gjort tidligere. Inverter punkt noen sting låser i masker og sikrer dine sømmer, og er en enkel måte å sikre at prosjektet ikke vil bli ødelagt på grunn av frynsete masker. I tillegg har den motsatte punktet fungerer godt for elementer som håndterer poser og kjole linker hvor du kan reversere flere poeng enn du gjør for å gjøre dem sterkere.

 Ting du trenger

 Symaskin

 Wire

 Saks

 Instruksjoner

 Stopp å sy med nålen i vevet.

 Finn din tilbake søm knapp, knapp eller bryter. Oppsiden mesh mekanismer er som oftest plassert i fronten av maskinen eller midten av fasaden, over nålen eller på den lengst til venstre før. Disse mekanismene er i alle former og størrelser, så ta kontakt med brukerhåndboken for å finne den type og plassering av deg. Trykk revers.

 Trykk sømmen pedalen sakte til å begynne vrang, med deprimert revers bryteren. Går veldig sakte, for det meste som sting er bare noen lengde på masker.

 Sy et par sting. Å låse i sy, sy en serie på fire eller fem sting. Hvis du vil bruke en søm for håndtak eller koblinger, søl på det området du ønsker å bli styrket. Stopp å sy med nålen ned.

 Slipp revers bryteren. Trykk forsiktig på pedalen og sy sy fremover som du normalt ville baklengs sydd på deg. Fjern prosjektet fra symaskinen og klippe det overskytende wire.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha