Hvordan spare frø Melon

 Meloner er en av de største gledene ved en varm sommerdag. Cool saften fra en honningmelon eller Honeydew melon er så forfriskende som en dukkert i sjøen, og vannmelon frø spytter konkurranser kan være en ekte glede til barn.

 Hvis du er i noen del av verden hvor du kan dyrke meloner bor, kan du gjøre enda mer med disse frøene enn å kaste dem bort eller se dem som kan spytte lengst. Med bare en liten innsats, kan du lagre disse frøene og bruke dem i din egen hage. Deretter, når sommeren ruller rundt, i stedet for å gå til butikken og kjøpe meloner, du kan bare til din egen bakgård og nyte fruktene av din innsats.

 Vannmelon frø eller cantaloupe er faktisk en veldig enkel prosess. Alt du trenger å gjøre er å øse frøene fra melon og legg frøene på et papirhåndkle. Dette kan være litt vanskelig med vannmelon, fordi frøene er slik en del av frukten, men du kan klippe ut en vannmelon og fjern frøene som du går sammen i stedet for å bare levere ut wedges. En vannmelon bør gi deg nok av frø, slik at du kan bruke andre vannmeloner for lek og moro.

 Når du fjerner frøene fra melon, sette frø på et papirhåndkle for å tørke. Hvis frøene tørker, kan du velge fra melon stykker med fingrene. Melon stykker er mye enklere å fjerne tørr, fordi de ikke lenger juice og vil ikke gjøre en klebrig rot.

 Når frøene godt tørket ut og du har fjernet overflødig melon, legg frøene i en konvolutt. Sørg for at du merke konvolutten, slik at du vet hvilke frø er i konvolutten. Hold konvolutt full av frø i et tørt sted før du er klar til å plante sin. Når tiden er inne, plante frøene og se vokse i dine meloner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha