Hvordan spare på jule potlucks selskap?

 Desember har kommet, og med det tradisjonelle jule potlucks eller årsskiftet, en utgift som hver bedrift ikke kan hjelpe ut årlig. Men med den økonomiske krisen som vi i dag dekker utbetalinger de genererer det kan virke nesten umulig, men det er noen punkter som du kan vurdere å unngå unødvendige kostnader under arrangementet og selv genererer store besparelser. Noen av dem er:

 1. Dekor

 T hans utseende, men ofte går ubemerket kan være veldig dyrt, er det best å utpeke en person for at det skal være ansvarlig for å justere for å dekorere et budsjett, på denne måten blir det ingen ubehagelige overraskelser for kostnadene ved juledekorasjoner.

 2. forut

 Akkurat som dekorasjon må forholde seg til et budsjett, bør generalforsamlingen eller fellesskap får en sum penger for dette er gjort, som ikke kan overvurder. Ideelt foreta en foreløpig liste over tjenester som skal anskaffes for den store dagen og plassere det eksakte beløpet som hver bakke slik at du vet på forhånd hvorvidt selskapet er i stand til å dekke utgiftene.

 3. Ikke kast

 I disse tider er det veldig vanlig som en god sjef eller manager ønsker å være spesielt raus med dine samarbeidspartnere og avslutt kaste bort mer enn nødvendig, så vi anbefaler å ikke miste av syne hensikten med møtet og bruke bare de beløp som er strengt nødvendig .

 4. Betal med bedriftskort

 Hvis du har et bedriftskort dette er den beste tiden å bruke det, siden hennes store fristen for å betale avgifter eller du kan dra nytte av finansieringssystemer ofte håndtere og holde en skikkelig kostnadskontroll uten irriterende å betale unødvendige provisjoner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha