Hvordan Spenn en motorsykkel i en lav seng pickup

 Hvis sykkelen din bryter sammen, kan det hende du må transportere oppreist i sengen av en pickup lastebil. For å holde sykkelen til å bevege seg og bli skadet, bør du vite hvordan du skal binde den ned. Tommers skralle stropper er avgjørende for dette. De gir den nødvendige styrke og den mekaniske fordel er nødvendig for å sikre en tung maskin. Lastebiler må ha lastekrokene montert enten på toppen av hvert hjørne av sengen eller boltet gjennom bunnen av sengen nærmest hjørnene som mulig.

 Ting du trenger

 Assistant

 butikk håndklær

 skralle stropper, 1 tommers brede

 Instruksjoner

 Rull sykkelen i lastebil seng, så spør din assistent straddle og styre sykkelen, holder det i en rett og oppreist.

 Pakk gaffel seksjoner mellom trippel klemmen med en ren butikk fille for å beskytte gafler av skralle stropper.

 Pakk en krok enden av stroppen rundt gaffelen og duken på hver side. Engasjere kroken på sitt eget belte etter wrap. Hekt den andre enden til å hekte last krok av lastebilen.

 Rull sykkelen før forhjulet er mot forsiden av sengen. Sørg for at dekket er sentrert i sengen, og ikke på en rib, men i nedstrømsdelen av sengen gulvet Operere skralle stropper jevnt og fast komprimere forgaffelen få inches. Ikke rør i bunnen av gaffelen med stropper eller skade kan oppstå på gaffelen i transitt.

 Pad et praktisk sted for stropping bak på sykkelen. Fjern setet og feste rammen over sykkel eller bare gå til et trygt sted på svingarmen. Knytte de to sidene av motorsykkelen og kjøre stroppene til sine lasteskip kroker i hjørnene. Stram stroppene knapt nok til å komprimere bakdemper.

 Lag en sikkerhets node på hver stropp. Sett sperrehåndtaket i sammenfoldet stilling. Pakk den frie enden av fangsten kommer ut rundt sperre håndtere et par svinger og brette halen i siste runde for å sikre at låsen ikke kan slippe plutselig på grunn av vibrasjoner eller vind i transitt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha