Hvordan spore en mobiltelefon nummer Verizon

 Verizon Wireless tilbyr nå en tjeneste som heter Family Locator, som er designet for familier å følge Verizon mobiltelefoner hverandre. Verizon abonnenter kan legge tjenesten til sine telefoner til å spore andre Verizon celle telefonnumre. Verizon tilbyr Family Locator tjeneste spesifikk mobiltelefon modeller med GPS-enheter. For å bruke denne tjenesten til å spore en Verizon mobiltelefonnummer, må du være den virkelige eieren av mobilnummeret som du sporer.

 Instruksjoner

 Kjøp en Verizon Family Locator telefon eller søke i nettstedet for Verizon telefoner som har denne evnen.

 Legg Family Locator service til din konto. Du må legge til denne tjenesten til hver telefon du ønsker å finne. Den gjeldende månedspris for Verizon Family Locator er $ 9,99 per linje.

 Last ned Family Locator søknad om Verizon telefoner du vil spore. Naviger til "Media Center", telefonen klikk "Bla gjennom og laste ned" og deretter "Få en ny søknad." Nå velger "Family Locator medlem" og velg "Free - Abonnement". Trykk "Ja" etter at søknaden er lastet ned for å kjøre den.

 Slå stedstjenester på Verizon telefonen du ønsker å spore etter at du har lastet ned programmet Family Locator. I telefonmenyen, velg "Innstillinger & Verktøy" klikk "Telefoninnstillinger". Nå velger du "Location" og "Location" og trykk "OK".

 Logg deg på Family Locator nettsiden til webapplikasjon grensesnitt og klikke på "Aktiver". Ved å trykke på "Aktiver" -knappen, kan det ta opptil fem minutter for Web-programmet for å synkronisere med telefonen. Vent til du får meldingen "Aktivering var vellykket."

 Legg detaljene i hver Verizon mobiltelefon eier, for eksempel navnet og tidssone. Trykk på "Finn" for å se personen i form av webapplikasjonen basert på adressen, eller klikk på "fugleperspektiv" for å følge nøye med den personen.

 Hint

 Legge til andre funksjoner i programmet samt feste oppdatert ankomst og avreise, og sende en tekstmelding til personen du Family Locator webprogram.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha