Hvordan starte en Stereo Receiver

 I elektriske vilkår, "jord" beskrev scenen trygt elektrisitet i landet. Dette er en viktig del av alle elektriske apparater i hjemmet, inkludert lydkomponenter. En av de vanligste problemene som oppstår under testen av en nyopprettet stereoanlegget er en lav tonehøyde nynne du hører hele tiden, og med alle funksjoner. Den vanlige forklaringen er at mottakeren, som er stereo "nervesenteret" var ikke riktig jordet. Når dette problemet er løst, bør ikke bare det hum forsvinner, men driften av mottakeren skal være bedre og sikrere. Mens feste jordledningen, må mottakeren ikke kobles.

 Ting du trenger

 16 gauge sønn, unik

 Stripper

 Lommekniv

 Skrutrekker

 Elektrisk tape

 Instruksjoner

 Velg en tilstrekkelig grunn. Husholdning metall som festes direkte i bakken er vanligvis en kaldtvannsledning. Enhver slange koblet til vannsystemet i huset, men tjener som en passende jordforbindelse. Røret må være malt og ellers ikke isolert, slik at en bare wire kan kobles direkte til den.

 Skjær jordledningen til riktig lengde. Ta gauge roll 16, knyt løst i den ene enden av mottakeren plassering, og gå til området der det vil være knyttet til vannrøret. Husk å sette av ekstra lengde som trengs for å føre tråden langs veggene eller bak møbler. Når kabelen er blitt brakt til sitt synspunkt jording, tillate litt lenger enn nødvendig, og deretter klippe det med en lommekniv.

 Stripe begge ender av ledningen. Bruk en stripping verktøy eller lommekniv. Pass på å skjære gjennom isolasjon, men ikke i tråd tråder. På den ende som skal kobles til mottakeren strimmelen omtrent en tomme av isolasjon og snurre endene av ledningen før de blir presset sammen til en fast masse. På den ende som skal kobles til en jordet rør, fjerne mer isolasjon, utsette nok ledning til å vikle seg rundt røret ca 1 1/2 ganger. Gjenta prosessen Drilling wire.

 Fest ledningen til en mottaker. Bakpanelet på mottakeren har en kontakt som er merket som "feltet" eller "jordet." Kontakten vil bli justert knappen for hånd, eller mer sjelden, en skrue som krever en skrutrekker. Pakk slutten dreide ledningen rundt skaftet slik at når den er slått klokken for å stramme konvolutten av tråden er ikke kansellert. Hvis en plate er til stede, ledningen må være innpakket i vaskemaskinen slik at klemskruen vokser ikke på wiren.

 Fest ledningen til den beste kilden til jording. Skjær flere inches av elektrisk tape fra rullen. Pakk den andre nakne enden av ledningen rundt røret så tett som mulig, og å påføre båndet, vikle tett for å holde ledningen på plass.

 Test-systemet. Plugg mottakeren, slå den på, og drive det.

 Hint

 Kun en kabel er nødvendig for massen. Hvis du bruker dobbel-strandet ledningen fra lampen, skille de to isolerte rør. Dersom jordledningen er sikker, men snorking oppstår når du bruker en platespiller, sørg for at ren platina jordledningen er riktig koblet til mottakeren.

 Sørg for at et vannrør er fritt for kondens før du setter en wire. Hvis fuktigheten er til stede, tørk røret før påføring av tape.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha